The Championship Wimbledon | 24 јуни - 7 јули, 2013 |

• Креатор на темата Креатор на темата Види Фотос
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Толку и од Димитров, сеа може да си одат на одмор со Шарапова.

Поголем лузер од Гришо нема.Спаси 5 меч топки и пак изгуби :facepalm: Плус тоа што 16 брејк топки неискористи.Дефинитивно overrated е.Во кариерата АТП 250 финале едно има изиграно(најдобар успех :pos:).На Грендслем нема мрднато од 3 коло подалеку.Епа дете ако сакаш да биде ко Федерер не треба да губиш од утепани тенисери.Башка до сега 0 титули имаш.Уште многу млеко ќе треба да цицаш за да те кажат еден од најдобрите.Не знам и јавноста шо толку наивна.Бејби Федерер :pos:И јас наивен очекував од телево да догура далеку:facepalm:

nikogas teniser od ova gjubrevo ama nikogas.. kolku nemat vo glata to e cudo nekoe Zemlja be da te nadigrat vo sekoj teniski aspekt, nemozese eden podolg poen da zejt so nad 10 udari odi legni si i ne se brukaj

Така е бре Кербер, објасни и како се игра тенис на таа одвратната Канепи. Не знам за вас ама мене Кербер ми е мераци на трева, страшен тенис игра девојчево.

Така е бре Кербер, објасни и како се игра тенис на таа одвратната Канепи. Не знам за вас ама мене Кербер ми е мераци на трева, страшен тенис игра девојчево.

Кербер е атрактивна на сите подлоги, со нејзините спектакуларни форхенд паралели од трчање...

:)

Хаас и те како би го намачил Новак во потенцијалното 4 коло,човеков на 35 години игра неверојатен тенис :eek:

Стаховски изгледа ке отиде низ вода... штета...

Кербер е атрактивна на сите подлоги, со нејзините спектакуларни форхенд паралели од трчање...

:)

Според мене она ќе игра 1/4 финале сигурно од таа половина. Ако победи денес, а верувам дека ќе победи, во следното коло игра против Риске или Урсула Радванска, тепа гарант тука, па потоа против Еракович или Робсон, и тука ќе победи, убеден сум во тоа. Во 1/4 финалето за жал налетува на Серена, али познавајќи ја Кербер сигурен сум дека нема да се откаже и да се предаде уште во соблекувална.

Хаас и те како би го намачил Новак во потенцијалното 4 коло,човеков на 35 години игра неверојатен тенис :eek:

Следно коло игра со Фелисијано Лопез, нималку лесен меч нема да му е тоа.

Според мене она ќе игра 1/4 финале сигурно од таа половина. Ако победи денес, а верувам дека ќе победи, во следното коло игра против Риске или Урсула Радванска, тепа гарант тука, па потоа против Еракович или Робсон, и тука ќе победи, убеден сум во тоа. Во 1/4 финалето за жал налетува на Серена, али познавајќи ја Кербер сигурен сум дека нема да се откаже и да се предаде уште во соблекувална.

Кербер би можела проблеми да и направи на Серена. Не дека ќе ја победи, но барем да не биде како со другите, каде што собираат гемови на лажиче...

Стаховски се излизга...ненормална англиска лизгава трева...отиде зглобот.

Тревата на Вимблдон изгледа со масло ја наводнуваат.

Го делам истото мислење со тебе. Кербер е многу храбар играч, а јас многу ги ценам таквите, за разлика од некои бездушни и безмадести како Димитров или Раонич да речеме, кои го губат мечот уште во соблекувалната.

Инаку гледам никој не спомнал до сега за Ферер, доста добро игра на трева во последниве две години, за почит се ваквите резултати и игри од страна на Ферер. Човекот од типичен земјаш се трансформираше во играч кој игра подеднакво добро на сите подлоги.

Едит: Кровот на централниот терен е отворен, и после пак ќе чекаме 40 минути за да се затвори кровот, бидејќи после 17:00 часот повторно се очекува дожд. Повторно утка на организаторите, останува да се молиме да не падне дожд и организаторите да бидат во право.

Отиде Стакховски.Кај и да е ќе го предаде натпреварот сигурно.Иначе пак си врне.Иритира веќе ова.Предавања,дожд,предавања,лизгања,дожд...:mad:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom