The Championship Wimbledon | 24 јуни - 7 јули, 2013 |

• Креатор на темата Креатор на темата Види Фотос
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ако Вердаско вака продолжи и го исплеска со 3-0 Гулбис иде сигурно во 1/4 финале.E сега дали во 1/4 финале ќе игра со Мари или со Јужни ќе видиме.Нормално дека ќе има повеќе шанси со Јужни,но и на Мари може да му претставува голема препрека.
Иначе тенисери како Манарино и Де Шепер благодарение на предадените мечеви на Иснер и Чилич отидоа дури во 1/8 финале :eek:

ЕДИТ: Пер како по обичај.Стига 3 коло и таму игра послабо од Деари.

Од смешникот Кубот губи, кој нема никаква игра во поените, само сервисот му е, ништо повеќе. Па уште и по два брејка изеде во првиот и вториот сет. :facepalm: А брејк очигледно му е забрането да направи, како да е треторазреден тенисер, така делува.

Од смешникот Кубот губи, кој нема никаква игра во поените, само сервисот му е, ништо повеќе. Па уште и по два брејка изеде во првиот и вториот сет. :facepalm: А брејк очигледно му е забрането да направи, како да е треторазреден тенисер, така делува.

Најтрагично е што некој од Манарино и Кубот ќе игра во 1/4 финале :facepalm:

Koja разлика има меѓу перформансите на тенисерите меѓу еден и друг меч....

Пер лузер овер 9000! Направи брејк и си го изгуби после одма сервиост :tapp:

Вердаско докторски, секоја чест. Штета за Фернандо, можеше да има спектакуларна кариера, способен е за врвен тенис.

Ќе игра ваљда Нандо 1/4 финале, следно коло со Шипер/Монако, би требало да иде даље.

Кај мене Вердаско ги заработи симпатиите едно полу финале на Австралија Опен мислам дека беше, против Надал, каде загуби ептен несреќно во 5 сета. Ама после тоа следуваше еден пад за него, па сега мило ми е што конечно успева да се соземе и навивам за него да стигне што подалеку. :)

• S. Williams v Date-Krumm approx 1830 BST
  • Top seed Djokovic v Chardy approx 1730 BST

Кај мене Вердаско ги заработи симпатиите едно полу финале на Австралија Опен мислам дека беше, против Надал, каде загуби ептен несреќно во 5 сета. Ама после тоа следуваше еден пад за него, па сега мило ми е што конечно успева да се соземе и навивам за него да стигне што подалеку. :)

Тоа е еден од најдобрите мечеви било кога одиграни.

:)

Каков крај на сетот за Томич :cuc:
И Бердих нека се буди, 9,5 + го имам прв сет :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom