- Член од
- 14 ноември 2009
- Мислења
- 17.342
- Поени од реакции
- 15.624
Си бил хејтер на серијава? Вај мен?Не, откако изгледав 6 сезони од HIMYM, не сум![]()

Си бил хејтер на серијава? Вај мен?Не, откако изгледав 6 сезони од HIMYM, не сум![]()
Не бе, напишав еден пост на почетокот дека не е реална, ликовите не постојат во реален живот и слично... мислам, кој се облекува како Воловиц, а?Си бил хејтер на серијава? Вај мен?![]()
А реално е Џои со how u doin да ги е** сите женскиНе бе, напишав еден пост на почетокот дека не е реална, ликовите не постојат во реален живот и слично... мислам, кој се облекува како Воловиц, а?Башка нешто Божино пиша дека може да ја стигне Френдс и се изреволтирав
После ја изгледав HIMYM и сватив дека Биг Бенг за таа серија е Кока-Кола.
Гледај ја, обавезно.А реално е Џои со how u doin да ги е** сите женски
Значи да не ја гледам ХИМИМ?
Па не е, дискутиравме за ова нели, со тој типот што ги хејташе френдсА реално е Џои со how u doin да ги е** сите женски
Може да ја почнам првата сезона, не сум као ИОсоно да и дадам 6 пати шансаГледај ја, обавезно.
Одлична фраза е хау ју дуин, има јако клипче на јутуб со повеќето хау ју дуинс...Па не е, дискутиравме за ова нели, со тој типот што ги хејташе френдсКако и да е, how you doin е добра catch-line, се работи за шмекер и пак...
Сепак, сметам дека предалеку се отиде во обидот да ни се насликаат Гикови. На пример, не може Кутраполи 4 години да носи тренерка од 80-тите, и Воловиц да носи црвени и зелени ролки. После прва сезона можеа малку да ги пресоблечат, а да им ги задржат карактерните особини. Исто не ми е јасен Шелдон кој е еден вид митолошко суштество: возрасен човек без потреба од секс. Биолошки е невозможно
I've let it go
За HIMYM ќе ти пишам на профил да не троламе тука.
Интересна замисла. Ама сепак мислам дека Шени и Пелдон се совршен match, да се одржи рамнотежата во универзумот во секоја смисла.Баш ме интересира дали ќе завршат Пени и Шелдон на крај![]()
Не ја гледај, мислам дека е безвеза. Сите ликој се некако сериозни освен Барни и то шо не го бива не го бива.А реално е Џои со how u doin да ги е** сите женски
HIMYM ако не ја бива, тројца мажи па ич. После Биг Бенг најдобрата хумористична серија од ваков тип (не рачунам британски и mocumentaries) е HIMYM.Не ја гледај, мислам дека е безвеза. Сите ликој се некако сериозни освен Барни и то шо не го бива не го бива.![]()
Има такви луѓе, не заебавајте сеа.Може да ја почнам првата сезона, не сум као ИОсоно да и дадам 6 пати шанса
--- надополнето: Sep 9, 2011 10:35 AM ---
Одлична фраза е хау ју дуин, има јако клипче на јутуб со повеќето хау ју дуинс...
Кутрополи не би бил кутрополи ако не му е таа облека, од Индија е чоекот, нејќе да се мењаа чоекот, не е као сестра му, иф ју ноу ват ај мин
Шелдон, не го разбирам ни ја искрено![]()
Тешко, тешко.HIMYM ако не ја бива, тројца мажи па ич. После Биг Бенг најдобрата хумористична серија од ваков тип (не рачунам британски и mocumentaries) е HIMYM.
Тоа да, али тоа е карактеристика на сите амерички серии кои се прават само за пари, иако нешто веќе долго смрди (хаус, prison break, himym па и биг бенг). Исклучок, нели, Friends и на рака се бројат другите...Тешко, тешко.
HIMYM ја усраа работата во 4та и малку од 5тата сезона. Претерано беа досадни, некако беше едвај хуморот, премногу беа ретки тие сцени кои ќе те насмеат.
Можеби малку, ама мислам дека колку-толку се повратија во 6-та сезона.Тешко, тешко.
HIMYM ја усраа работата во 4та и малку од 5тата сезона. Претерано беа досадни, некако беше едвај хуморот, премногу беа ретки тие сцени кои ќе те насмеат.