The Big Bang Theory

• Креатор на темата Креатор на темата диме
  • Време на започнување Време на започнување

Кои се вашите омилени ликови во серијата? (најмногу три)

• Вкупно гласачи
    432
Си бил хејтер на серијава? Вај мен? :(
Не бе, напишав еден пост на почетокот дека не е реална, ликовите не постојат во реален живот и слично... мислам, кој се облекува како Воловиц, а? :pos: Башка нешто Божино пиша дека може да ја стигне Френдс и се изреволтирав :)

После ја изгледав HIMYM и сватив дека Биг Бенг за таа серија е Кока-Кола.

Не бе, напишав еден пост на почетокот дека не е реална, ликовите не постојат во реален живот и слично... мислам, кој се облекува како Воловиц, а? :pos: Башка нешто Божино пиша дека може да ја стигне Френдс и се изреволтирав :)

После ја изгледав HIMYM и сватив дека Биг Бенг за таа серија е Кока-Кола.
А реално е Џои со how u doin да ги е** сите женски :)

Значи да не ја гледам ХИМИМ?

Па не е, дискутиравме за ова нели, со тој типот што ги хејташе френдс :) Како и да е, how you doin е добра catch-line, се работи за шмекер и пак... :)
Сепак, сметам дека предалеку се отиде во обидот да ни се насликаат Гикови. На пример, не може Кутраполи 4 години да носи тренерка од 80-тите, и Воловиц да носи црвени и зелени ролки. После прва сезона можеа малку да ги пресоблечат, а да им ги задржат карактерните особини. Исто не ми е јасен Шелдон кој е еден вид митолошко суштество: возрасен човек без потреба од секс. Биолошки е невозможно :)

I've let it go :)

За HIMYM ќе ти пишам на профил да не троламе тука.

Гледај ја, обавезно.
Може да ја почнам првата сезона, не сум као ИОсоно да и дадам 6 пати шанса :)
--- надополнето: Sep 9, 2011 10:35 AM ---
Па не е, дискутиравме за ова нели, со тој типот што ги хејташе френдс :) Како и да е, how you doin е добра catch-line, се работи за шмекер и пак... :)
Сепак, сметам дека предалеку се отиде во обидот да ни се насликаат Гикови. На пример, не може Кутраполи 4 години да носи тренерка од 80-тите, и Воловиц да носи црвени и зелени ролки. После прва сезона можеа малку да ги пресоблечат, а да им ги задржат карактерните особини. Исто не ми е јасен Шелдон кој е еден вид митолошко суштество: возрасен човек без потреба од секс. Биолошки е невозможно :)

I've let it go :)

За HIMYM ќе ти пишам на профил да не троламе тука.
Одлична фраза е хау ју дуин, има јако клипче на јутуб со повеќето хау ју дуинс...

Кутрополи не би бил кутрополи ако не му е таа облека, од Индија е чоекот, нејќе да се мењаа чоекот, не е као сестра му, иф ју ноу ват ај мин :)

Шелдон, не го разбирам ни ја искрено :pos:

Баш ме интересира дали ќе завршат Пени и Шелдон на крај :D

Интересна замисла. Ама сепак мислам дека Шени и Пелдон се совршен match, да се одржи рамнотежата во универзумот во секоја смисла.
И, се согласувам со погоре дека можеле физички да ги потсредат ликовиве, ама пак, ситком ко ситком, исфрлаат карактери без никакво објаснување, па затоа не треба да бараме многу логики, туку само забава.

Ајде одвај ја чекам новата сезона, а во меѓувреме да се загрееме:

Само што ја завршив и 4та сезона. Некако сега ми се поопуштени од прва сезона, ги немаат сите оние гик ствари. :)

Ја завршив и четврта сезона и можам да кажам дека засега оваа серија ми е во топ 5 хумористични серии евер. Посебно последните епизоди од четврта. Amy farrah fowler беше тотална лудача :pos: .

Не ја гледај, мислам дека е безвеза. Сите ликој се некако сериозни освен Барни и то шо не го бива не го бива. :)

Не ја гледај, мислам дека е безвеза. Сите ликој се некако сериозни освен Барни и то шо не го бива не го бива. :)
HIMYM ако не ја бива, тројца мажи па ич. После Биг Бенг најдобрата хумористична серија од ваков тип (не рачунам британски и mocumentaries) е HIMYM.
--- надополнето: Sep 10, 2011 1:33 PM ---
Може да ја почнам првата сезона, не сум као ИОсоно да и дадам 6 пати шанса :)
--- надополнето: Sep 9, 2011 10:35 AM ---

Одлична фраза е хау ју дуин, има јако клипче на јутуб со повеќето хау ју дуинс...

Кутрополи не би бил кутрополи ако не му е таа облека, од Индија е чоекот, нејќе да се мењаа чоекот, не е као сестра му, иф ју ноу ват ај мин :)

Шелдон, не го разбирам ни ја искрено :pos:

Има такви луѓе, не заебавајте сеа.

HIMYM ако не ја бива, тројца мажи па ич. После Биг Бенг најдобрата хумористична серија од ваков тип (не рачунам британски и mocumentaries) е HIMYM.
Тешко, тешко.
HIMYM ја усраа работата во 4та и малку од 5тата сезона. Претерано беа досадни, некако беше едвај хуморот, премногу беа ретки тие сцени кои ќе те насмеат.

Тешко, тешко.
HIMYM ја усраа работата во 4та и малку од 5тата сезона. Претерано беа досадни, некако беше едвај хуморот, премногу беа ретки тие сцени кои ќе те насмеат.
Тоа да, али тоа е карактеристика на сите амерички серии кои се прават само за пари, иако нешто веќе долго смрди (хаус, prison break, himym па и биг бенг). Исклучок, нели, Friends и на рака се бројат другите...

Тешко, тешко.

Можеби малку, ама мислам дека колку-толку се повратија во 6-та сезона.

Инаку само уште две недели до првите две епизоди од The Big Bang Theory. :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom