Тетоважи

• Креатор на темата Креатор на темата schtranga
  • Време на започнување Време на започнување
Јас нешто ако би се тетовирал, би тетовирал нешто што ми значи во животот, мразам тетоважи за мода ( срценца, цветчиња, ѕвездички и такви мадиња ф песка ).

picture.php

Еве ја и мојата:helou:

100е (сликава е од истата вечер кога ја направив затоа е црвенилото)

Знам, ми кажувале за овој од Струмица дека е ептен добар, само далеку ми е да идем до таму.

luge jas imam edno prasanje,sakam za matura da napravam nekoja tetovaza ama ne trajna , i okolu tetovazata sakam nekoi cirkoni ili nesto slicno, najdov nekoi sliki na net ama neznam koj vo skopje bi mozel da mi go izvede toa imate li nekoja informacija???

Attachments

• tatoo.JPG
    tatoo.JPG
    55,5 KB · Прегледи: 156
  • tatoo2.JPG
    tatoo2.JPG
    59,1 KB · Прегледи: 155
  • tatoo3.JPG
    tatoo3.JPG
    72,5 KB · Прегледи: 155
  • l_tatoo3.jpg
    l_tatoo3.jpg
    65 KB · Прегледи: 4
luge jas imam edno prasanje,sakam za matura da napravam nekoja tetovaza ama ne trajna , i okolu tetovazata sakam nekoi cirkoni ili nesto slicno, najdov nekoi sliki na net ama neznam koj vo skopje bi mozel da mi go izvede toa imate li nekoja informacija???

Вајда има и во бижутерииве евтини вакви тетоважи со циркони, но веројатно и квалитетот би бил помал.

Сепак оди ако сакаш до Сваровски на рекорд. Сваровски има вакви тетоважи со циркони, веројатно и кај нас ги има. А и на интернет се до кај 5 евра помалите, поголемите 10. Е сега кај нас не знам колку се али вајда дупла цена. :)

Јас имав 3-4 месечна тетоважа пред две лета, една голема ајкула на потколеницата на левата нога, од страната кај листот. Ја ставив, ми помина меракот и сега веќе не сакам тетоважи. Не сакам трајни тетоважи и не би се осмелила за трајна затоа што ако денес ми е убаво, за 4-5 години можеби нема да ми е и така. :)

ke proveram vo bizuteriive , epten mi e film ova so cirkonive :)fala vi

Јас имав 3-4 месечна тетоважа пред две лета, една голема ајкула на потколеницата на левата нога, од страната кај листот. Ја ставив, ми помина меракот и сега веќе не сакам тетоважи. Не сакам трајни тетоважи и не би се осмелила за трајна затоа што ако денес ми е убаво, за 4-5 години можеби нема да ми е и така. :)

Каде ја стави 3-4 месечната тетоважа , колку пари беше и каков беше квалитетот ? Избледе брзо или..?:)

Каде ја стави 3-4 месечната тетоважа , колку пари беше и каков беше квалитетот ? Избледе брзо или..?:)

Mи ја нацрта снаа ми од Австралија, значи не ја правев кај некое македонско тату студио, таа се занимава со такви работи во Австралија и ми ја нацрта. Почна да бледее некаде на почетокот на третиот месец. Ја ставив крај на мај, знам почетокот на август од плава ајкулата стана сивa :icon_lol: а во септември веќе ја немаше. :)

Имам во план да се тетовирам.....кажете ми каде да идам,во Скопјево да е само,што пари се тетоважите и што да тетовирам и каде???

Се мислам дали да одам во Буњаковец да се тетовирам...ама немам појма што да се тетовирам.....ај помогнете во изборот.:smir:

Имам во план да се тетовирам.....кажете ми каде да идам,во Скопјево да е само,што пари се тетоважите и што да тетовирам и каде???

Се мислам дали да одам во Буњаковец да се тетовирам...ама немам појма што да се тетовирам.....ај помогнете во изборот.:smir:
Брат додека немаш замисла,идеја што тетоважа сакаш да ставиш,не ставај,и јас се мислев едно време ама не знаев што да ставам,не ставив,ќе ставам кога ќе ми дојде некоја идеја :)

аз имам три.ако некој нема да оди и да си направи.малко боли ама не е болка за умиране.и след това ште има с какво да се хвалиш

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom