Тетоважи

• Креатор на темата Креатор на темата schtranga
  • Време на започнување Време на започнување
Licno mi se dopagaat tetovazite iako jas nemam no vo skoro vreme imam zelba da napravam , sepak mrazam luge na koj tetoviranjeto im prerasnuva vo manija pa go tetovitaat sekoe delce na svoeto telo, vo se treba da se ima merka i vkus...

picture.php

Супер брат, кој ли само фан на Арсенал си :vozbud: Ја немам тетоважа, ама би сакал наскоро да ставам една, на пр. на грб под вратот, нешто вакво
My_Future_Arm_Tatoo__by_Demonic_Wolf_Stalker.jpg

или на лева рака у овој стил
photoshop_tatoo_brushes_by_miquelx.jpg

Не знам само колку ли би ме чинело?

После матура ставам една вергина на десната рака. Некој да ми каже цените како одат?

JAs bas bi sakal da si stavam tetovaza...ako si stavam bi si stavil nesto od ovie sto gi ima vo vtoriot post so se za na raka

Licno mene mn mi se svigaat tetovazi i planiram letovo da stavam edna na desnata raka. Za cenite ne sum informiran no dokolku sakaste da imate dobra tetovaza i dobro izrabotena ke ve cini malku poveke, a inace ako znae nekoj kako se dvizat.... neka poveli

Јас ги сакам трајните тетоважи, убаво изгледаат на човечкото тело,но да не бидат преголеми бидејќи тоа веќе не претставува некоја убавина. Некои го гледаат тоа како желба за болка. Јас кога би ставала трајна тетоважа,би ставила на струкот,одзади итоа некоја не поширока од 5-6cm

Хм,би сакала една мала тетоважа,ама незнам дали и после многу време ке ја сакам...затоа не ставам,јас сум личност што сака промени...

Тетоважа сакам не знам од кога веќе, чекам прво полнолетство а после и погодни домашни услови за да нема драми по дома.. Имав идеја уште одамна каква тетоважа сакам, но сега се двоумам околу изборот поради тетоважава, се заљубив во оваа! :vozbud:
2a8iz9s.jpg

Можеби некогаш и ќе биде :icon_lol:
smiley_bored.gif

Znae li nekoj kade vo makedonija se pravat najdobri tetovazi , mislam najprofesionalni artisti ili studia ?

264-guntattoo.jpg

Како ли му текнало:)
SexyTattoo.jpg

Ова е веќе ремек дело :pos:

Порано имав една на рамото (само не трајна,од оние што траат по 3-4 месеци) змија.Многу ми се допадна а и сега за летово планирам една исто на рамо...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom