Колку пари ја плати ?
Еве ја и мојата:helou:
Вајда има и во бижутерииве евтини вакви тетоважи со циркони, но веројатно и квалитетот би бил помал.luge jas imam edno prasanje,sakam za matura da napravam nekoja tetovaza ama ne trajna , i okolu tetovazata sakam nekoi cirkoni ili nesto slicno, najdov nekoi sliki na net ama neznam koj vo skopje bi mozel da mi go izvede toa imate li nekoja informacija???
Каде ја стави 3-4 месечната тетоважа , колку пари беше и каков беше квалитетот ? Избледе брзо или..?Јас имав 3-4 месечна тетоважа пред две лета, една голема ајкула на потколеницата на левата нога, од страната кај листот. Ја ставив, ми помина меракот и сега веќе не сакам тетоважи. Не сакам трајни тетоважи и не би се осмелила за трајна затоа што ако денес ми е убаво, за 4-5 години можеби нема да ми е и така.
Mи ја нацрта снаа ми од Австралија, значи не ја правев кај некое македонско тату студио, таа се занимава со такви работи во Австралија и ми ја нацрта. Почна да бледее некаде на почетокот на третиот месец. Ја ставив крај на мај, знам почетокот на август од плава ајкулата стана сивa а во септември веќе ја немаше.Каде ја стави 3-4 месечната тетоважа , колку пари беше и каков беше квалитетот ? Избледе брзо или..?
Брат додека немаш замисла,идеја што тетоважа сакаш да ставиш,не ставај,и јас се мислев едно време ама не знаев што да ставам,не ставив,ќе ставам кога ќе ми дојде некоја идејаИмам во план да се тетовирам.....кажете ми каде да идам,во Скопјево да е само,што пари се тетоважите и што да тетовирам и каде???
Се мислам дали да одам во Буњаковец да се тетовирам...ама немам појма што да се тетовирам.....ај помогнете во изборот.:smir: