Немам ама сакам да си ставам една или на лево или на десно рамо. Најверојатно тоа би била глава од лав (како онаа на Роби Вилијамс), или пак некоја друга дива мачка.
Не сум многу многу по тетоважите ама би сакал оваа да ја ставам затоа што премногу ми се допаѓа, ама не сакам многу големи тетоважи како оваа на цела рака.
Сакам една на зглоб од нога, мала, само за мене, само јас да си ја знам (кој те гледа во зглоб од нога). Еданаш видов спајалица, и сонувам за таква тетоважа. А и пеперутчињата ми се убавки.
Овие MIAMI-INK ги гледам секој ден,не ги пропуштам.Лугетп едноставно се зверови за оваа работа,од ништо прават нешто.Работат како никој на друг на светов,со љубов кон својата работа,а не како некои што има,само да ти направат тетоважа,не ги интересира дали е добра или не,само парата да ја земат
Јас ке се тетовирам другата недела,само не знам што--дали ЛАВОТ на рамо или СОНЦЕТО СО 16 КРАЦИ некаде на рака,уште се мислам.
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.