Тетоважи

• Креатор на темата Креатор на темата schtranga
  • Време на започнување Време на започнување
немам но би сакала да имам некоја малецка на глужд, но многу ми е страв од болката!

Сакаааам...не дека ми е некоја лигавештина или некоја фора да сум куљ:)
Ах,еден ден....ќе пишам на темава кога ќе имам и ќе аплоадирам слика:pipi:

Немам, сакав и тоа на рака или на лист али сеа несакам. Не ми е интересно нешо.

Немам ама несакам ни да имам тоа не е за мене :nenene:не сум таков тип на личност.

Имам една,ете ја.Сликана сабајлето откако се истетовирав:)
за месец дена ќе стаам уше една..:pipi:

Attachments

• DSC00911.JPG
    DSC00911.JPG
    38,8 KB · Прегледи: 28
Немам ама сакам да си ставам една или на лево или на десно рамо. :) Најверојатно тоа би била глава од лав (како онаа на Роби Вилијамс), или пак некоја друга дива мачка. :)
:vozbud:

Не сум многу многу по тетоважите ама би сакал оваа да ја ставам затоа што премногу ми се допаѓа, ама не сакам многу големи тетоважи како оваа на цела рака.

Немам тетоважа,а сакам да си направам кај вените под дланката лева-сонцето од Кутлеш(македонското сонце):vozbud:

Јас немам тетоважи и нејекам да ставам тетоважи:nenene:

Сакам една на зглоб од нога, мала, само за мене, само јас да си ја знам (кој те гледа во зглоб од нога). Еданаш видов спајалица, и сонувам за таква тетоважа. А и пеперутчињата ми се убавки.

afi--large-msg-115581068273.jpg

Оваква тетоважа многу мерак ми прави , ама јебига , тешко изводливо :).
У секој случај , трајбл тетоважа никогаш не би ставил. Би ставил нешто значајно.

татоо

Ако се решам да се тетовирам еве ги луѓето со кои со задоволство би се препуштил да ме работат стварно се закон и таленти нема што
miami+ink.jpg

еве некои од делата на масториве
katvond_vzoom_design12.jpg

tatgrljr0.jpg

russell.jpg

LA-Ink-la-ink-301546_600_450.jpg

Овие MIAMI-INK ги гледам секој ден,не ги пропуштам.Лугетп едноставно се зверови за оваа работа,од ништо прават нешто.Работат како никој на друг на светов,со љубов кон својата работа,а не како некои што има,само да ти направат тетоважа,не ги интересира дали е добра или не,само парата да ја земат

Јас ке се тетовирам другата недела,само не знам што--дали ЛАВОТ на рамо или СОНЦЕТО СО 16 КРАЦИ некаде на рака,уште се мислам.:toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom