Тепачка за дечко/девојка?

• Креатор на темата Креатор на темата OrTacE
  • Време на започнување Време на започнување
druze....begaj i od dvete

a zasto ne si zastanal vo odbrana na devojkata so koja si odel vo momentot??????

:vozbud: Закон работа.Кој ќе си застанам од страна така на некое позадскриено место, па кој ќе почнам да мавам сеир... абе мераци. Ако се глупи нек си се тепаат па и вие.Поинтересно за нас.

:vozbud: Закон работа.Кој ќе си застанам од страна така на некое позадскриено место, па кој ќе почнам да мавам сеир... абе мераци. Ако се глупи нек си се тепаат па и вие.Поинтересно за нас.
Потешка глупост од ова немам прочитано а ти пак ак сакаш да се тепаат затебе тогаш 10 вечери по ред со 10 различни и договори им на сите средба во исто време на исто место па нека се тепаат 10 души тебе нек ти е интересно ... ц.ц.ц е од ова бе невреди за жена да се тепаш гледаш како размислуваат ??? ИНТЕРЕСНО ЗАНИВ лоооооооол

Повторно ќе речам - многу ниска работа.
Никогаш не сум се тепала,ниту пак ќе си дозволам на себеси да се степам.
Луѓе сме,се се решава со зборови или евентуално со игнорирање.:)
Никој не може да ме испорвоцира толку за се тепам.
Мразам насилство и во ниеден случај тоа не е оправдано.

Потешка глупост од ова немам прочитано а ти пак ак сакаш да се тепаат затебе тогаш 10 вечери по ред со 10 различни и договори им на сите средба во исто време на исто место па нека се тепаат 10 души тебе нек ти е интересно ... ц.ц.ц е од ова бе невреди за жена да се тепаш гледаш како размислуваат ??? ИНТЕРЕСНО ЗАНИВ лоооооооол

Ооооо човече алоо погрешно си ме сватил.Јас не реков дека сакам за мене да се тепаат и не ни напоменав ни женски ни машки род. Она што сакав да кажам е дека ќе ни биде поинтересно нас останати ( значи на сите мене, тебе итн.) кои немаме никаква врска со тепачката и кои сме само публика.Па нели реков дека и мене ми е глупо. Еве да бидам појасна значи: НИТИ САКАМ ДА СЕ ТЕПААТ ЗА МЕНЕ НИТИ ЈАС ЌЕ СЕ ТЕПАМ ЗА НЕКОГО.Сега ОК?

Мразам такви работи. Доколку така направат некои за мене (иако тоа никогаш нема да биде :pos:) двете би биле одбивни за мене скроз на скроз!

Ај прочитај си го пак постот...

Ооооо човече алоо погрешно си ме сватил.Јас не реков дека сакам за мене да се тепаат и не ни напоменав ни женски ни машки род. Она што сакав да кажам е дека ќе ни биде поинтересно нас останати ( значи на сите мене, тебе итн.) кои немаме никаква врска со тепачката и кои сме само публика.Па нели реков дека и мене ми е глупо. Еве да бидам појасна значи: НИТИ САКАМ ДА СЕ ТЕПААТ ЗА МЕНЕ НИТИ ЈАС ЌЕ СЕ ТЕПАМ ЗА НЕКОГО.Сега ОК?

Извини ко така со предупредување да си го прочиташ погорниот пост уште еднаш....

Ни би се тепала ни пак сакам да се тепам за некој.Никој не вреди до толку за јас да се тепам со некоја или некого за дотичниот дечко. А за сеир инаку најбоље е,кој има секакви будали на планетава,до толку се ненормални па и се тепаат за некого.

Дечко не рипај одма,не глеаш погрешно си сфатил?Па што ако и е интересно?И мене ми е и тоа многу интересно па дури и жалосно кој гледам како некои будали се тепаат за некоја девојка која ги зафркнала и двајцата,или обратно,девојки кои се тепаат за дечко.

Ај прочитај си го пак постот...

Извини ко така со предупредување да си го прочиташ погорниот пост уште еднаш....

:smir: Е добро де извини.Погрешно сум се изразила можеби ама кажав во вториот пост што сакав да кажам.

Niska rabota mi e da se tepam za maz. Ako e tolku golem maz treba da znae sto i kogo saka a se moze da se resi na miren nacin ili so biraj ili jas ili ona (koe ne go praktikuvam) ili cao druze bidi si so nea jas nemam namera da izigravam budala za lugjeto od strana da mi se smeat.

Леле не би се тепала за некого стварно тоа би ми било големо понижување тоа го сметам за без култура меѓутоа и недај боже да ме затепа некоја

barem sega tepackite za maski ili zenski stanaa sekojdnevie pa ne treba da ne cudi aku i neso dr vo idnina se desi. bas pred nekoja vecer gledav tepacka i se tepaa za masko a toj motat dve na ednas. tie se tepet toj se smejt. e pa aku bea i tie popametni mozese nema da se tepaat a aku bea us malku popametni mozea i nego da mu udret i po eden samar. ama zato se reklo ljubovta e slepa. aku moze da se narece ova lubov.

Што? Недојабоже да ми земе нешто. Го размонтирав ни саатчија да неможе да го состави! Вие будали сте што се одкажувате од она што е ваше!
Во секој случај: тепачката не е примарно решение но доколку нема излез!?!?!.... еееее :majmun11:

Општо земено кога гледам дека девојче се тепа ми се гади.Тоа е нешто најдолно што може да се случи и тоа за дечко?!Пфффф нема шанси.Не ми се случило а нема ни да ми се случи зошто прво за дечко нема шанси да мрднам со прст ако гледам дека некоја друга е умешана и тој возвраќа,второ тепање?!девојче?! ноу веј!!! Се имам тепано сериозно со едни што ја рчкаа другарка ми еднаш и никогаш повеќе!!!А другото се било со брат ми ,со другарките и со друштвото од улица кога бев мала.brm:

да се тепаш заради тоа што некој ти ја превземал партнерката, тоа е жива глупост. ја никогаш не би се тепал за некоја женска. зашо да се срамам коа има многу други убави женски во градов:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom