Тепачка за дечко/девојка?

• Креатор на темата Креатор на темата OrTacE
  • Време на започнување Време на започнување
Па може до негде си во право.Отишол некој во војска,освоил земја и после се правел џек пред женски.За мене е ова одличен план да легнеш некоја.:icon_lol:

Нема везе тоа.. Тројанската војна зашто е почната?

За Еленче е почната срц:pipi::pipi: А тоа е најбитно

Додека бев во средно стално некои акрепи сакаа да се тепаат со мене,не дека им ги р'чкав девојите(иако во ретроспектива требаше)туку зошто сум им бил другар.

Колку глупаво делува женска тепачка, а посебно ако е за дечко.
Никогаш не би си дозволила да паднам на тоа ниво.
Никој не е побитен од мене за јас да се понижувам така.
Борбата за љубов не се искажува со боксови и кубење на коса и шамари ...
Зборот вреди многу повеќе од една проста тепачка.

И што би добиле ако се степаме? Да би била машко ќе се изнасмејам за целата ситуација и со ниедна не би сакал да бидам. :icon_lol:

Каква корист ќе имам од тепање за девојка? - Никаква.
Таа ако веќе решила да оди со друг, насилството нема ништо да промени.

Глупава работа е тепачка за женско(пример за машко).
Што ке постигнеш со тоа ? еве го победив моја ке биде незнам ти што.
Ако те сака таа со која одиш и 100 деца да и се буткаат да и пишат пораки,по мсн незнам ти шо тама други работи ,она ако те сака ке си остане со тебе а нема да ти праи збрки.

И што би добиле ако се степаме? Да би била машко ќе се изнасмејам за целата ситуација и со ниедна не би сакал да бидам. :icon_lol:[/quote]
Јас ќе ја одберам таа што ќе победи,доколку излези релативно неповредена од тепачката.

Не се. Тоа било само маска и изговор. Војната не била во секој случај за неа почната, ама убаво е луѓето да имаат приказни за раскажување. Како инаку би се направиле толку многу филмови?:smir:

Инаку тепачка за дечко - Не. Тоа е премногу ниско и е испод мое ниво. Ниедно машко не вреди толку, за да јас се понижувам себеси, па уште и без коса или со модрици да завршам.

тепачка за женска само ако некој ја закача за друго ич гајле немам а на тој што ми ја карил зенската најискрено кажано ке му пружам рака :toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom