Тепачка за дечко/девојка?

• Креатор на темата Креатор на темата OrTacE
  • Време на започнување Време на започнување
Се тепав со другарчињата кога бев малечко... пред едно добри 8 до 10 години... од тогаш се немам мислам тепано со никој... освен со сестра ми по дома, сега што се закачкаме... хахаха али тоа не се важи... хахаха
а за женско... не бре брат... ич не се тепам... глеам он и се пушта, а оваа му дозволува т.е. и она сака... ќе седнам со неа, ќе и дадам виза за во иднина... и ајт наздравје... нека си тера со него ... не е само она на светов... ххаха... а ако он и се пушта она е со мене и не го регистира... едноставно ако претера ќе го најдам ќе седнам со него да зборам ако треба и она ќе е тука со нас двајца ќе му каже у лице и крај... ќе мора да се тргне дечкото... а ако ептен ептен ептееееееееен претера е тек тогаш го нае*ал...
Кај мене се' се иде со збор првите 2 до 3 пати... а ако нејке со збор епа братче си го барал... ремонт како што кажа еден форумџија погоре...(сори никот не го паметам :( )
Насилството е лошо... многу лошо... но кога некој го бара со сила...
добра е онаа поговорка: ако нејке милум - силум ќе да е...

не оправдувам тепачка од типот „ шо се гледаш во неа бе„, или „шо му титкаш бе на телефон ќе те прекршам„, но ако некој премине секоја граница, тогаш можеби е тоа лекот, ама сепак зависи, кај сите луѓе тепањето влијае различно. А јас да би се тепал за мојата девојка ама не како они првите глупави примери, туку ако треба да ја заштитам од некој нешто шо било, би се степал без око да ми трепне.

Најглупаво и најмизерно нешто!
Како јас да одам да се тепам да се понижвам за некој што не ме заслужува?Да му ја кревам цената...
Никогаш не би се истепала за машко.Многу голема глупост ми изгледа да се тепам за некој и тој после да се пува демек женси се тепет за мене:tapp:

Verojatno toa e indikacija na periodot vo pubertet ili ako e posle 18 g stanuva zbor za licnosti so deficit na opsta kultura,koeficient na intelegencija i manicno ljubomorni luge.Nema potreba od merenje muskuli..ali i takvi mora da postojat.Nesto treba da pisuva vo dnevniot pecat za da se prodava.

не би се степал за женско....никој не ми е крив ако не сум ја научил јас како да се оденсуваа таа и шо и како да прави...ако направи со некој друг нешто не е крив тој него таа..чим флертува со други...била со друг значи не ме почитува-не ме заслужува а машко не би одбил девојка нормално(има ретки исклучоци) па зошто да го кривам него а камоли па да паѓам на толку ниско ниво да се тепам...а ако веке е некој упорен многу..ако гњави а таа го одбива бара секакви начини да се откачи тогаш зошто да не...ке ја бранам ке се тепам...си го бранам своето..

Да се тепам за женска НИКОГАШ...........ќе си најдеш друга и ќе си уживаш :icon_lol:

Не ја бива оваа работа... Млатење за било што, а не па за поранешен партнер е апсурд. Со тепање ништо не се решава, напротив, има само негативни последици. Тепачките на краткорочен план, можеби изгледаат како олеснување и принцип за всадување памет во главата на "натепаниот/натепаната коњ/квачка", но на долгорочни стази е срамна појава на двајца или повеќе некултивирани животињи. За што ни е даден говорот? За да се разбереме ко луѓе. Инаку, да, сум била сведок на тепање и тоа меѓу 2 девојки, затоа што, првава(особа А), и рекла на вторава(особа Ш), дека е курва пошто и го "превзела" типот. Какво превземање, какви бакрачи. Луѓе сме ние, не програми од нет, па да не превзема некој. :uvo: Секој си има слободна воља, памет, свест, совест и си одлучува за своите постапки. Ништо не би промениле, пар чакмаци по глава, екстремитети и останати делови од телото. :smir:
П.С. Постојат цури што се палат на тоа дека дечко им, би млател друг дечко за да ги "одбрани". Мислат дека со тоа се повредни, поценети, попосакувани... И после се буниме жените, кога ќе ни кажат дека мажите се супериорни во овој свет... Небулоза.

ne bi se tepal so drug za zenska tuku bi mu cestital sto ja karil da vidi zenskata deka mene ne mi e gajle za nea :vozbud::vozbud:

тепање поради причини како овие:
ми ја превзеде женската или дечкото
што ми го гледаш дечкото или девојката
се глупави не гледам никаква логика тука ,а за навреда па не знам појдувајќи од себе бидејќи имам чудни прагови на толранција на пример денес врз мене можеш да се сереш мочаш а утре еден збор лош и се отвараат портите на пеколот и тука летаат разни предмети кон личноста која ги рекла и боксови
затоа не треба да им се суди на другите бидејќи секој си има свои денови па не дај боже баш во тие денови да им стапнеш на нерв

За жена војна се има водено а не тепачки,:baeh:пред некое време братучед ми беше вмешан во еден таков инцидент,кога го прашаа како што тојрече ако се гини барем за пи*ка да загинам,а не за друго видов дека му е непријатно и не ни зборнавме повеќе за тоа.

Никогаш не би се спуштила толку ниско.
Пред неколку месеци имаше таква случка во бт на широк сокак, две девојчиња се кубат за коси а дечкото за кој се тепаа стоеше на страна со друштвото и си гледаше сеир. Ептен понижувачко.:nenene: :nenene:

Абе ја да се тепам за тип никад али од друга страна ако глеаш..
Сите војни за жена се почнати.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom