druze....begaj i od dvete
a zasto ne si zastanal vo odbrana na devojkata so koja si odel vo momentot??????
a zasto ne si zastanal vo odbrana na devojkata so koja si odel vo momentot??????
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Потешка глупост од ова немам прочитано а ти пак ак сакаш да се тепаат затебе тогаш 10 вечери по ред со 10 различни и договори им на сите средба во исто време на исто место па нека се тепаат 10 души тебе нек ти е интересно ... ц.ц.ц е од ова бе невреди за жена да се тепаш гледаш како размислуваат ??? ИНТЕРЕСНО ЗАНИВ лоооооооолЗакон работа.Кој ќе си застанам од страна така на некое позадскриено место, па кој ќе почнам да мавам сеир... абе мераци. Ако се глупи нек си се тепаат па и вие.Поинтересно за нас.
Потешка глупост од ова немам прочитано а ти пак ак сакаш да се тепаат затебе тогаш 10 вечери по ред со 10 различни и договори им на сите средба во исто време на исто место па нека се тепаат 10 души тебе нек ти е интересно ... ц.ц.ц е од ова бе невреди за жена да се тепаш гледаш како размислуваат ??? ИНТЕРЕСНО ЗАНИВ лоооооооол
Закон работа.Кој ќе си застанам од страна така на некое позадскриено место, па кој ќе почнам да мавам сеир... абе мераци. Ако се глупи нек си се тепаат па и вие.Поинтересно за нас.
Ооооо човече алоо погрешно си ме сватил.Јас не реков дека сакам за мене да се тепаат и не ни напоменав ни женски ни машки род. Она што сакав да кажам е дека ќе ни биде поинтересно нас останати ( значи на сите мене, тебе итн.) кои немаме никаква врска со тепачката и кои сме само публика.Па нели реков дека и мене ми е глупо. Еве да бидам појасна значи: НИТИ САКАМ ДА СЕ ТЕПААТ ЗА МЕНЕ НИТИ ЈАС ЌЕ СЕ ТЕПАМ ЗА НЕКОГО.Сега ОК?
Потешка глупост од ова немам прочитано а ти пак ак сакаш да се тепаат затебе тогаш 10 вечери по ред со 10 различни и договори им на сите средба во исто време на исто место па нека се тепаат 10 души тебе нек ти е интересно ... ц.ц.ц е од ова бе невреди за жена да се тепаш гледаш како размислуваат ??? ИНТЕРЕСНО ЗАНИВ лоооооооол
Ај прочитај си го пак постот...
Извини ко така со предупредување да си го прочиташ погорниот пост уште еднаш....