Тепачка за дечко/девојка?

• Креатор на темата Креатор на темата OrTacE
  • Време на започнување Време на започнување
аххх тие боксерите за дечковци/женски очигледно се или малечки или немаат грам мозок...да ги фатиш и од колено да ги маваш хх :):)

Се освојува срцето на девојката не се освојува девојката како предмет. Таа не е трофеј за кој ние треба да се тепаме.

Smetam deka e nepotrebno i seljacki da se tepame za zenski. Pred edna nedela vo eden kafic prisustvuvav na tepacka megu dve devojcina za edno momce. Izgledase mnogu nefkusno. Site si igraa majtap so niv. Prethodniot clen ubavo napisa. Ne se lugeto trofei pa da se tepas za niv.

Никогаш не би се тепал за девојка за да биде моја.. едноставно нејзина е одлуката со кого сака да биде =)

некој да се нафрли на моја девојка и да ја замара или недај боже да ја удри или нешто слично, ќе го отепам....а да се тепам ради девојка не,сум избегнал ситуација каде што ми се нафрлил бивш дечко на девојка ми , го излажа дека сум ја тепал ....боже , и сега кај го излажала, па и уште да се тепам со него за глупости , не ....Лагала нас ,мала бреееејј

Била со тебе во врска, а го лажела бившиот дека си ја тепал? :lud:

Факинг псајхо еј. Ја казни после?:hump::angry3:

Поштувам, да се одмерат силите, кој ќе победи, тој ќе ја има!

Nema sansa za masko ne vredi da se tepam nema sannnsiii!

Ama tie tepacki se najbolji za pukanje seir. Posebno zenskite koa se kubat za kosa hahahaah. Inace toa se gluposti so gi pravat nedozreani malogragani ... da se tepas za devojka?! pa kako posle ke se poglednete vo oci? neznam! gluposti !!!

tepacka za decko? nikogas, pa ne znam koj da e! nesto najponizuvacko mi se tie tepacki, na sto lici toa ........ kako zivotni da sme pa ne mozeme da se razbereme

Нешто најодвратно.....

Срамно е двајца да се тепаат за девојка, уште посрамно кога две девојки се тепаат за дечко.Ама што мене ме иритира најмногу е борбата за доминација, кој кажал попаметно нешто пред девојката, кој од кандидатите ја импресионирал повеќе, онаа вербална борба за дечко или девојка, па освојување, па горчина кога гледаш дека губиш или зајадлив триумф кога победуваш.Зарем љубовта така се добива? Или се чека да ти ја подарат ?
Оф мори мајко, полесно е да се степаш! Иако не сум за тепачки, да се разбереме :)

Тоа е еден од симптомите на being a seljak!!!!ПОселска работа ѕдравје.на такви муабет не им праам.

Ако си фраер или фраерка, истепај се со зборови не со раце, повеќе боли
:salut:

Абе кој, ко ќе ја фатам, ќе ја напрам пеплишта. Ќе не знај кај е кутрата. Ќе зеам прво ќе ја влечкам за коси, после секое запче ќе и го кршам посебно..

Шала настрана, нема смисла то тепањето, најглупа, најселска работа ми е, жими се. Резили бе, ќе зеам ќе се тепам со некоја. Попрво ќе ја истепам со зборој, отколку да си ги валкам рацете.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom