Телеком ADSL и OPTIC интернет - генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

• Креатор на темата Креатор на темата vmx
  • Време на започнување Време на започнување
Ај проверете сите што го имате надминато лимитот а сте корисници на т-хоме интернет.. колку ви е брзината сега ? кај мене до пред пола сат спушташе со 25кб/сек сега спушта со 150кб/сек!
Пројден лимитот со 2ГБ а еве спуштам со 750кбпс... Нека остане вака =)

ја го имав надминато на 15 и ми се спусти брзината нма 128/128 денеска гледам ми ја пуштиле како што треба, некој да не знае што е ова, а имам 45 гига направено, се јавив ми рекоа дека немаат ништо најавено кај нив и како вработени и нив ги интересирало дали ке има нешто

Ај проверете сите што го имате надминато лимитот а сте корисници на т-хоме интернет.. колку ви е брзината сега ? кај мене до пред пола сат спушташе со 25кб/сек сега спушта со 150кб/сек!

Поминат ми е лимитот а ваа е брзината, изгледа пуштиле некој ден порано

А затоа дождот денеска...:)
Срцки се, ме израдуваа после цела недела тегнење.

Шо вака, му се имат згрешено нешто

Го поминав лимитот пред 10 дена, ми намалија, еве сега пак е нормал спид :love:

Што се радувате ни пуштија 1 ден само брзина,од 1ви секако ке биде брз нетот..

Мене ми значи многу тој еден ден брзина .. еве од сношти до денес спуштив 7 филмови .. и сега ја спуштам ассасин крид 8гб е играта .

Јас имам направено 75 гб (на пакет од 30) а брзината ја немат намалено :D

Пред 1 час имав пропуштен повик на фиксниот.. 000 000 од т-хоме е овој број?

Да не зголемат лимит, ова со покачиле брзина последниот ден ?

И во фебруари беше исто , 2 дена пред да проиде месецот пуштија нормална брзина.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom