Телеком ADSL и OPTIC интернет - генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

• Креатор на темата Креатор на темата vmx
  • Време на започнување Време на започнување
може некој да постира каква опрема инсталираат со оптиката, и дали е во зависност со пакетот или сеедно??

туку луѓево веќе три недели се шлаат по подруми и гаражи, пробуваат да извлечат некако кабел до мојот писи, бидејќи не фаќаа појачувачите...
за моја огромна среќа, единствените оптичари се предпоставило дека се Стопанска и Тутунска, конечно најдовме некаков извор па преку нивните пујачувачи ќе идам и јас, до среда би требало да иам оптика...

ви дужам еден тест, ко ќе стаам ќе постирам :vozbud::vozbud::vozbud:

adasdasd.png

белким 300gb ќе бидам доволни... ако не нека напраат како one, со доплата за поминат лимит...

Ќе ти биде зошто да не.

И што е јако ако надминеш лимит ќе имаш по 1 мегабит и за аплоад и даунлоад, така да барем за сурфање си обрзбеден и за да спуштиш нешто ако ти излезе важно.

абе што е ова со интернетотот или јас бладам дека не е во ред или навистина има некаков проблем, само ми паѓаат страниците... ај некој нека каже ако има ист проблем или ако знае.

абе што е ова со интернетотот или јас бладам дека не е во ред или навистина има некаков проблем, само ми паѓаат страниците... ај некој нека каже ако има ист проблем или ако знае.
Јас имам исто проблем. Скапаница е денес.

thomopn speed touch ruter so 2max paket ama passot za wifi to ne go znaeme...smenet e ama go imaat zaboraveno..kako da go najdeme ili da go resetirame i da bide toj default?
fala odnapred

2макс немат интернет колку шо знам јас, сао телефонија и тв

иначе влезите преку веб прелистувач во рутерот и смените ја лозинката, или ако не можи и така тогаш ресет на дугмето позади со игла, спајалица шо било

2макс немат интернет колку шо знам јас, сао телефонија и тв

иначе влезите преку веб прелистувач во рутерот и смените ја лозинката, или ако не можи и така тогаш ресет на дугмето позади со игла, спајалица шо било

2max mislev na call and surf..

na toa tomson stranata najdov podesuvanje srediv..fala sepak

Брзината на 3 Макс Комфорт + пакетот ја накачија на 16 мбпс. Конечно и кај мене. Сега имам и HD. =)

Брзината на 3 Макс Комфорт + пакетот ја накачија на 16 мбпс. Конечно и кај мене. Сега имам и HD. =)
А на Comfort+ има покачување?

3 Мах Comfort +

Интернет со брзина 10Mbps/768 Kbps

ништо не пишува кај нив на страна:toe:,давај линкче да видиме одма тоа чудо ,како тоа они пуштиле срце :baeh:

Уште не апдејтувале сајтот. Чудно.

што е финтава со ова, демек 16мбит и сл...?? знае ли некој,или да им вртам..

ја иам 3макс комфорт 30гб... и твто ми поддржува ХД...

Кај мене уште е на 10:(

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom