Телеком ADSL и OPTIC интернет - генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

• Креатор на темата vmx
  • Време на започнување

bRutal savaGe

ಠ_ಠ
Член од
10 јули 2009
Мислења
4.213
Поени од реакции
88
може некој да постира каква опрема инсталираат со оптиката, и дали е во зависност со пакетот или сеедно??

туку луѓево веќе три недели се шлаат по подруми и гаражи, пробуваат да извлечат некако кабел до мојот писи, бидејќи не фаќаа појачувачите...
за моја огромна среќа, единствените оптичари се предпоставило дека се Стопанска и Тутунска, конечно најдовме некаков извор па преку нивните пујачувачи ќе идам и јас, до среда би требало да иам оптика...

ви дужам еден тест, ко ќе стаам ќе постирам :vozbud::vozbud::vozbud:

белким 300gb ќе бидам доволни... ако не нека напраат како one, со доплата за поминат лимит...

Член од
29 јануари 2007
Мислења
306
Поени од реакции
11
Ќе ти биде зошто да не.

И што е јако ако надминеш лимит ќе имаш по 1 мегабит и за аплоад и даунлоад, така да барем за сурфање си обрзбеден и за да спуштиш нешто ако ти излезе важно.

Член од
4 април 2010
Мислења
36
Поени од реакции
3
абе што е ова со интернетотот или јас бладам дека не е во ред или навистина има некаков проблем, само ми паѓаат страниците... ај некој нека каже ако има ист проблем или ако знае.

Jane

Кајганџија
Член од
5 февруари 2006
Мислења
3.394
Поени од реакции
114
абе што е ова со интернетотот или јас бладам дека не е во ред или навистина има некаков проблем, само ми паѓаат страниците... ај некој нека каже ако има ист проблем или ако знае.
Јас имам исто проблем. Скапаница е денес.

Член од
28 декември 2008
Мислења
1.356
Поени од реакции
184
thomopn speed touch ruter so 2max paket ama passot za wifi to ne go znaeme...smenet e ama go imaat zaboraveno..kako da go najdeme ili da go resetirame i da bide toj default?
fala odnapred

Член од
12 ноември 2008
Мислења
2.304
Поени од реакции
1.775
2макс немат интернет колку шо знам јас, сао телефонија и тв

иначе влезите преку веб прелистувач во рутерот и смените ја лозинката, или ако не можи и така тогаш ресет на дугмето позади со игла, спајалица шо било

Член од
28 декември 2008
Мислења
1.356
Поени од реакции
184
2макс немат интернет колку шо знам јас, сао телефонија и тв

иначе влезите преку веб прелистувач во рутерот и смените ја лозинката, или ако не можи и така тогаш ресет на дугмето позади со игла, спајалица шо било

2max mislev na call and surf..

na toa tomson stranata najdov podesuvanje srediv..fala sepak

Член од
20 јануари 2008
Мислења
387
Поени од реакции
27
Брзината на 3 Макс Комфорт + пакетот ја накачија на 16 мбпс. Конечно и кај мене. Сега имам и HD. =)

Член од
9 јуни 2008
Мислења
1.380
Поени од реакции
804
Брзината на 3 Макс Комфорт + пакетот ја накачија на 16 мбпс. Конечно и кај мене. Сега имам и HD. =)
3 Мах Comfort +

Интернет со брзина 10Mbps/768 Kbps

ништо не пишува кај нив на страна:toe:,давај линкче да видиме одма тоа чудо ,како тоа они пуштиле срце :baeh:

Jane

Кајганџија
Член од
5 февруари 2006
Мислења
3.394
Поени од реакции
114
Уште не апдејтувале сајтот. Чудно.

С

Спенсер

Гостин
што е финтава со ова, демек 16мбит и сл...?? знае ли некој,или да им вртам..

ја иам 3макс комфорт 30гб... и твто ми поддржува ХД...

Jane

Кајганџија
Член од
5 февруари 2006
Мислења
3.394
Поени од реакции
114
Кај мене уште е на 10:(

Kajgana Shop

На врв Bottom