- Член од
- 25 февруари 2009
- Мислења
- 1.565
- Поени од реакции
- 417
мрежата ја наоѓа и дреми
и кога идеш connect што се дешава ?
и ти ја дава ли како known мрежата ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
мрежата ја наоѓа и дреми
Ме интересира дали постои пакет за интернет и телевизија од T-Home значи без телефон ?
Ме интересира дали постои пакет за интернет и телевизија од T-Home значи без телефон ?
Дали некој може да ми даде од Maxadsl пакетите линк и број за техничка подршка ве молам
Дали некој може да ми даде од Maxadsl пакетите линк и број за техничка подршка ве молам
Абе луѓево глупи се или слепи?
Мислиш 50 гб интернет нели?!? Пошто со 5 гб ништо не прават.Во весниците вчера имаше памфлет од т-хоме за нови 3 Max i call & Surf пакети ама само за Штип, Струмица, Битола и Прилеп.
3 Макс: 200 бесплатни минути разговор, 5 ГБ интернет со 4 Мбпс и „повеќе од 40 тв канали“
call & surf: 200 бесплатни минути разговор, 5 ГБ интернет со 4 Мбп
Изгледа сакаат на кабелските да им ги земат корисниците.
Мислиш 50 гб интернет нели?!? Пошто со 5 гб ништо не прават.
Кажете некоја фора да ми го заменат Пирели рутерот со оние новите? Пробав еднаш, им кажав дека рутерот прегрева (и стварно многу грееше, јајца да пржиш), ама ми рекоа дека доколку работи нормално, не гледаат причина да го заменат![]()