Телеком ADSL и OPTIC интернет - генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

• Креатор на темата Креатор на темата vmx
  • Време на започнување Време на започнување
и уште нешто да ве прашам можда малку е off topic прашање ама да прашам јас .Зошто не ми ги seed-ува торентите кој ги имам симнато во било која торент програма ?
Вака стојат а не seed-уваат ,пробав во повеќе програми истото е
Прегледај го приврзокот 60009
Треба тие торенти да ги seed-увам па затоа прашувам .
Тоа со торентите најверојатно е: едноставно нема побарувачка за торентите... а и да има мала побарувачка, сигурно други "поквалитетни" сидВаат пред тебе.
Пробај симни некој нов торент од piratebay со повеќе личери од сидери па ќе видиш како ќе сидВа, ќе фуче!

Шо се дешава со интернетот денеска,од кај 12 до 12:30 6 пати ми падна ,и у рок од 20 секунди се враќа.Го има некој истиот проблем ?

Шо се дешава со интернетот денеска,од кај 12 до 12:30 6 пати ми падна ,и у рок од 20 секунди се враќа.Го има некој истиот проблем ?
Јас, последниве неколку дена интернетот е тиња.

И ја го имам истиот проблем. И вчера и денеска или ми паѓаше или беше преспор. Ај да беше денеска па ќе беше ок, ама и вчера, а и прошла недела исто се дешаваше.

Дечки имам едно прашање..Имам 3 макс од T-home и сакам да ставам оптички интернет,е сеа се доплаќа ли нешто,опрема,инсталација,ако може некој да ми објасни?:unsure:

Дечки имам едно прашање..Имам 3 макс од T-home и сакам да ставам оптички интернет,е сеа се доплаќа ли нешто,опрема,инсталација,ако може некој да ми објасни?:unsure:
Па најпаметно, јави се у call центар и таму ќе ти објаснат најубаво.
--- надополнето: 13 март 2013 во 17:48 ---
2571252054.png

Wtf? :)

Ауууу крш оптикава стримови од двај на 480п сецка корне дл спеед над 100 не мрда :mad:

Не се доплаќа ништо,Телеком ќе ти ја инсталираат целата опрема бесплатно ,е ако имаш втор приемник еднорактно ќе ти наплатат 999 денари

Не се доплаќа ништо,Телеком ќе ти ја инсталираат целата опрема бесплатно ,е ако имаш втор приемник еднорактно ќе ти наплатат 999 денари
Имам втор приемник,ама не го користам,не е инсталиран на вториот телевизор,значи не се наплаќа ништо за да ми инсталираат оптички интернет на 3 макс пакетот?А цената на пакетот останува иста?1500 денари е мојот месечно..

И каj мене интернетов е катастрофа, Youtube многу споро се полни, телевизиjата кочи а кога ќе измерам на Speedtest дава солидна брзина од 6 - 8 Mbps. Што може да е проблемот?

Дувна појак ветар и го одвеа интернетот од Т-home,да ти се мочам во интернетот никаков,лопови скапани..

Имам втор приемник,ама не го користам,не е инсталиран на вториот телевизор,значи не се наплаќа ништо за да ми инсталираат оптички интернет на 3 макс пакетот?А цената на пакетот останува иста?1500 денари е мојот месечно..
Зависи кој пакет ќе го одбереш толку и ќе плаќаш.Инсталацијата на опремета е бесплатна и неплаќаш ништо ,освен доколку сакаш за вториот ресивер е тогаш ти наплаќаат 999 денари.

не ми се верува т-шитовци си имале проблеми хахаах

па освен што 2 минути немав интернет вчера у 12, другиве проблеми не ги искусувам/искусував.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom