Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не си пребацен ако не си поднел барање за миграција на 171 или у салон.Кај мене е топ брзината, без телевизор 10,50/0,60 фура, мада незнам уште дали сум пребацен на нов пакет, нигде неможеш да видиш освен да се јавиш...
Не си пребацен ако не си поднел барање за миграција на 171 или у салон.
По автоматизам нема префрлање како лани што беше.
`od mobilen mozes da im se javis,ako si od mobimak bespari e ako si od drugite prasaj si kolku ke platis, inace ja mislam deka t-home gi skinaa ovie od blizzo i telekabel, tolku brz internet stabilen nemam videno do sega, a tie sto se prefrlija na blizoo se kaat segaСве е тоа добро ама телефонската линија ми е у прекин а од моб неможе да им се јавиш...иначе да и кај мене е исто од 8 мб на 6 ми е намалено
Све е тоа добро ама телефонската линија ми е у прекин а од моб неможе да им се јавиш...иначе да и кај мене е исто од 8 мб на 6 ми е намалено
ќе може да ми кажеш во кратки црти што добиваш со новата платформа
Не си пребацен ако не си поднел барање за миграција на 171 или у салон.
По автоматизам нема префрлање како лани што беше.
Ноуп, кај мене сеуште е 5.9мб... А со рисиверот се намалува на 2На тие што не ви беше накачена брзината, средија ли? Кај мене уште не![]()
Не, се е исто.На тие што не ви беше накачена брзината, средија ли? Кај мене уште не![]()
На тие што не ви беше накачена брзината, средија ли? Кај мене уште не![]()
Кај мене и телефонот падна остај што не пуштија телевизијатаНе, се е исто.
Патем ако не го активираат денес ќе ги тужам за нервно осакатување. Сеуште во психа ми удира таа музиката додека чекаш да се јават.
Не, се е исто.
Патем ако не го активираат денес ќе ги тужам за нервно осакатување. Сеуште во психа ми удира таа музиката додека чекаш да се јават.
Кај мене и телефонот падна остај што не пуштија телевизијата![]()