Не си пребацен ако не си поднел барање за миграција на 171 или у салон.Кај мене е топ брзината, без телевизор 10,50/0,60 фура, мада незнам уште дали сум пребацен на нов пакет, нигде неможеш да видиш освен да се јавиш...
ќе може да ми кажеш во кратки црти што добиваш со новата платформаНе си пребацен ако не си поднел барање за миграција на 171 или у салон.
По автоматизам нема префрлање како лани што беше.
`od mobilen mozes da im se javis,ako si od mobimak bespari e ako si od drugite prasaj si kolku ke platis, inace ja mislam deka t-home gi skinaa ovie od blizzo i telekabel, tolku brz internet stabilen nemam videno do sega, a tie sto se prefrlija na blizoo se kaat segaСве е тоа добро ама телефонската линија ми е у прекин а од моб неможе да им се јавиш...иначе да и кај мене е исто од 8 мб на 6 ми е намалено
Можеш преку мобилен да свртиш на 02 171, па тие да те поврзат со контакт центарот за техничка подршка.Све е тоа добро ама телефонската линија ми е у прекин а од моб неможе да им се јавиш...иначе да и кај мене е исто од 8 мб на 6 ми е намалено
Добиваш нов рутер Спидпорт и телефонот ќе оди преку рутерот (т.н voice over protocol) со тоа што зборувањето со call&surf,2макс и 3макс корисниците ти е бесплатноќе може да ми кажеш во кратки црти што добиваш со новата платформа
Абе друже упознаен сум со ситуацијата, уште од 02.05 бев у салон и завршив работа...Не си пребацен ако не си поднел барање за миграција на 171 или у салон.
По автоматизам нема префрлање како лани што беше.
Ноуп, кај мене сеуште е 5.9мб... А со рисиверот се намалува на 2На тие што не ви беше накачена брзината, средија ли? Кај мене уште не
Не, се е исто.На тие што не ви беше накачена брзината, средија ли? Кај мене уште не
Мене не ми беше до прееска па им се јавив на 0800 12345.Ми дигна операторка една и кажав што како и вика "са чу ја то и ондак ово".МИ спушти ми се изресетира рутер и БАМ еве сеа фуче со нова брзинаНа тие што не ви беше накачена брзината, средија ли? Кај мене уште не
Кај мене и телефонот падна остај што не пуштија телевизијатаНе, се е исто.
Патем ако не го активираат денес ќе ги тужам за нервно осакатување. Сеуште во психа ми удира таа музиката додека чекаш да се јават.
Слушај друже, чекај еднаш и нека ти дигнат слушалка, после со висок тон развикај им се и и отерај ги у п***у мајчи*у и после сигурно веднаш ќе ти пуштат линија.Не, се е исто.
Патем ако не го активираат денес ќе ги тужам за нервно осакатување. Сеуште во психа ми удира таа музиката додека чекаш да се јават.
Кога го поднесе барањето, колку време немаш телевизија?Кај мене и телефонот падна остај што не пуштија телевизијата