Телеком ADSL и OPTIC интернет - генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

• Креатор на темата vmx
  • Време на започнување
Член од
8 септември 2011
Мислења
100
Поени од реакции
17
Кај мене е топ брзината, без телевизор 10,50/0,60 фура, мада незнам уште дали сум пребацен на нов пакет, нигде неможеш да видиш освен да се јавиш...

Член од
25 февруари 2009
Мислења
1.565
Поени од реакции
417
Кај мене е топ брзината, без телевизор 10,50/0,60 фура, мада незнам уште дали сум пребацен на нов пакет, нигде неможеш да видиш освен да се јавиш...
Не си пребацен ако не си поднел барање за миграција на 171 или у салон.
По автоматизам нема префрлање како лани што беше.

Член од
19 март 2012
Мислења
300
Поени од реакции
367
ќе може да ми кажеш во кратки црти што добиваш со новата платформа

Член од
25 февруари 2009
Мислења
1.565
Поени од реакции
417
Ништо посебно, ако си немал рутер или си имал од постарите ќе ти даат Speedport, и телефонот ќе ти иде преку рутерот (Voip).

Член од
2 октомври 2009
Мислења
958
Поени од реакции
238
Све е тоа добро ама телефонската линија ми е у прекин а од моб неможе да им се јавиш...иначе да и кај мене е исто од 8 мб на 6 ми е намалено
`od mobilen mozes da im se javis,ako si od mobimak bespari e ako si od drugite prasaj si kolku ke platis, inace ja mislam deka t-home gi skinaa ovie od blizzo i telekabel, tolku brz internet stabilen nemam videno do sega, a tie sto se prefrlija na blizoo se kaat sega

Член од
7 јануари 2008
Мислења
5.366
Поени од реакции
804
Све е тоа добро ама телефонската линија ми е у прекин а од моб неможе да им се јавиш...иначе да и кај мене е исто од 8 мб на 6 ми е намалено
Можеш преку мобилен да свртиш на 02 171, па тие да те поврзат со контакт центарот за техничка подршка.
--- надополнето: 6 мај 2012 во 21:19 ---
ќе може да ми кажеш во кратки црти што добиваш со новата платформа
Добиваш нов рутер Спидпорт и телефонот ќе оди преку рутерот (т.н voice over protocol) со тоа што зборувањето со call&surf,2макс и 3макс корисниците ти е бесплатно :)

Член од
2 октомври 2009
Мислења
958
Поени од реакции
238
mozes i na 0800 12345 da se javis od mobilen

Член од
8 септември 2011
Мислења
100
Поени од реакции
17
Абе друже упознаен сум со ситуацијата, уште од 02.05 бев у салон и завршив работа...

MasteR_#0

Addict
Член од
16 мај 2010
Мислења
3.154
Поени од реакции
879
На тие што не ви беше накачена брзината, средија ли? Кај мене уште не :unsure:

Плавиот^

London is blue!
Член од
3 октомври 2011
Мислења
930
Поени од реакции
1.462
Не, се е исто.
Патем ако не го активираат денес ќе ги тужам за нервно осакатување. Сеуште во психа ми удира таа музиката додека чекаш да се јават.

HeRbEs

-WandereR-
Член од
21 јуни 2005
Мислења
766
Поени од реакции
272
Мене не ми беше до прееска па им се јавив на 0800 12345.Ми дигна операторка една и кажав што како и вика "са чу ја то и ондак ово".МИ спушти ми се изресетира рутер и БАМ еве сеа фуче со нова брзина :D :D

Член од
5 септември 2009
Мислења
3.528
Поени од реакции
619
Не, се е исто.
Патем ако не го активираат денес ќе ги тужам за нервно осакатување. Сеуште во психа ми удира таа музиката додека чекаш да се јават.
Кај мене и телефонот падна остај што не пуштија телевизијата :D

Zakon4eto

ПОЧЕСЕН ЧЛЕН
Член од
27 август 2011
Мислења
1.377
Поени од реакции
292
Не, се е исто.
Слушај друже, чекај еднаш и нека ти дигнат слушалка, после со висок тон развикај им се и и отерај ги у п***у мајчи*у и после сигурно веднаш ќе ти пуштат линија. ;)

Kajgana Shop

На врв Bottom