mnogu malku, od 4 saati igranje wow 100 mega, 10 pato otvori go FB ke ti zeme vise nego igriteНезнаев кај да го пишам прашањево, па ај тука: На пример ако играм некоја MMORPG игра како Conquer Online, колку ќе ми троши интернет од 1 саат играње?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
mnogu malku, od 4 saati igranje wow 100 mega, 10 pato otvori go FB ke ti zeme vise nego igriteНезнаев кај да го пишам прашањево, па ај тука: На пример ако играм некоја MMORPG игра како Conquer Online, колку ќе ми троши интернет од 1 саат играње?
jas bev "sreken" korisnik na t-home dodeka ne mi stemna i gi odebav skroz..imav 25Gb net i tel so 500 min na t-home za skoro 2000 denari..sea imam za 1000 denari i analogna i digitalna tv, i tel i 80Gb net od koj sto sum dosta zadovolen..pa majku mu, 5 Gb koi mi sleduvaa posle edna nivna akcija ne mi gi dadoa..trebalo da potpisam deka go prodolzuvam dogovorot a pazi, toj avtomatski se prodolzuva ako ne im se javis vo rok od 15 dena posle pominuvanjeto na dogovorot..cista KRAZBA...znaci, prodolzen e dogovorot za da ti zemaat pari, ama ne e prodolzen koga tie treba da ti gi dodelat tie 5Gb.. nenormalni..od 3 fixni i 4 mobilni od kaj niv, jas nemam poveke nisto od niv..i nikogas poveke ne ni planiram da zemam bilo sto od niv..
kabletel...izvini na zadocnet odgovor, ne primetiv deka si postavil prasanje..На кој интернет провајдер си сега префрлен?
Момци до мене е проблемот или кај сите не отвара MSN и facebook ?
Момци до мене е проблемот или кај сите не отвара MSN и facebook ?
0800 12345Дај помогнете ен знам кај да прашам.
Дај помогнете ен знам кај да прашам.
Имам макс 2 пакетот и ме ребра телевизорот сеа не ми се пушта, сметката е недостапна ми вика?
а интернет си имам, тв никако.