абре мајтап тераше циле какво изненадувањеdozna li nekoj sto ke bide iznenaduvanjeto od maxadsl?
![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
абре мајтап тераше циле какво изненадувањеdozna li nekoj sto ke bide iznenaduvanjeto od maxadsl?
Ova e opticki internet? Vo koj grad?![]()
Се префрлив и ја на Т-хоме. Ми дадоа и рутер кој што и после завршувањето на договорот си го задржувам за мене... топ е![]()
Ај со здравје да си го користиш.![]()
Се префрлив и ја на Т-хоме. Ми дадоа и рутер кој што и после завршувањето на договорот си го задржувам за мене... топ е![]()
Мене ми изгледа дека е Скопје, по претпоставка.Ova e opticki internet? Vo koj grad?
е ајде де :nerv:mene voopsto ne me interesira 3 max, me interesira internetot zasto kabletel dava 200,, telekabel dava 50 giga za 500 den, a ovie od t-home 600 za 15 giga sramota,,razmisluvam da idam na kabletel
Ne znaev kade da go pisam ova, a i ne veruvam treba da se otvori tema za ova: Imam poracano televizor od t-home stranicata, i veke nekolku dena epten ja tupat rabotata, ne deneska, ne utre, ne zadutre, za na kraj da mi se javi deneska covekot i so obrazlozenie: (ova soferot na kombeto/kamionot) Patot Prilep e blokiran od tutunarite, i vidi ako mozes prati nekoj da se zeme televizorot skopje, nekoj rodnina ili "sto i da imas", za eden televizor ne se doaga do Resen. Koga go prasav: drug pat nema, samo toj preku Prilep e, ili cim veke bil Prilep, sto ne se javil od tamu, mi vrate "e ajde de, toa e sega, vidi tamu sto ke napraes, zemi mi go brojov ako najdes nekoj javi mi se".
Sega, jas sum glup ili sto e rabotava?... Se javiv Bitola, deka Resen nema t-home prestavnishte, i mi vikat javi mu se i prasaj go kade e... Dobro be luge, mene mi e rabota toa? Jas da se javam?
Nekoj da ne imal nekoe slicno iskustvo so t-home?
Батка ако можеш да споредиш оптика со бакарната мрежа што ја изнајмуваат кабловските повели јави. Кабелот умре одамна а телеком со оптичката инфраструктура посебно низ Скопје е без конкуренција. На крај све се сведува на тоа што ти треба ама реално во однос на квалитет нема споредба.mene voopsto ne me interesira 3 max, me interesira internetot zasto kabletel dava 200,, telekabel dava 50 giga za 500 den, a ovie od t-home 600 za 15 giga sramota,,razmisluvam da idam na kabletel
koja optika be brat, ja ziveam vo centar i uste nema do kaj mene optika, stranicata voopsto ne ja azuriraat do kaj se rabotite,,a i koj spomna optika, spomnav za ceniteБатка ако можеш да споредиш оптика со бакарната мрежа што ја изнајмуваат кабловските повели јави. Кабелот умре одамна а телеком со оптичката инфраструктура посебно низ Скопје е без конкуренција. На крај све се сведува на тоа што ти треба ама реално во однос на квалитет нема споредба.
Батка ако можеш да споредиш оптика со бакарната мрежа што ја изнајмуваат кабловските повели јави. Кабелот умре одамна а телеком со оптичката инфраструктура посебно низ Скопје е без конкуренција. На крај све се сведува на тоа што ти треба ама реално во однос на квалитет нема споредба.