ErT
Console Dude
- Член од
- 17 ноември 2007
- Мислења
- 2.208
- Поени од реакции
- 265
Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]:764 / 14.884Кај мене уште е на 10![]()
Али не иде преку 1мб/с (знали 10мбита е сеуште ) :S
Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]:764 / 14.884Кај мене уште е на 10![]()
3max/Comfort +?Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]:764 / 14.884
Али не иде преку 1мб/с (знали 10мбита е сеуште ) :S
Колку што можам да заклучам , ќе се пуштаат и HD канали и за оние корисници кои немаат оптика , а на кои линијата им држи ... до одреден минимум кој е потребен за емитување на HD каналиБрзината на 3 Макс Комфорт + пакетот ја накачија на 16 мбпс. Конечно и кај мене. Сега имам и HD. =)
3мах сум и е 13мб покачена локација драчево и сеа дали ке имам ХД појма немам сеа за сеа нема ништо...Погрешно се изразив, мислев дали е корисник на 3max или Call & Surf. Претпоставувам само за 3мax би се однесувало покачувањето на брзината, корисниците на Call & Surf Comfort+ јок, за жал.
И кај мене е исто , сеуште брзината ми е ми е на декларираните (нажалост никогаш неостварени) 8 мб/с :nesum:им се јавив да прашам што е работава кај мене е сеуште 8мб/с
Ми викаа постепено се тестираат линиите ќе биде![]()
вајрлесот се исклучува кога се прави ресет на рутерот а ваљда и кога се надоградува софтверот...Имам еден проблем:Корисник сум на калл сурф пакет и wireles на рутерот не ми работи (speedtouch thomson 780wl) имено за што се работи:Имам нокиа 5800 и се работеше ок до пред еден месец кога от телеком извршија надградба на софтверот на рутерот со понова верзија и сега никако не можам да се конектирам,а сто така го пробав и на друг рутер ист таков и пак исто???????