- Член од
- 25 февруари 2009
- Мислења
- 1.565
- Поени од реакции
- 417
и кога идеш connect што се дешава ?мрежата ја наоѓа и дреми
и ти ја дава ли како known мрежата ?
и кога идеш connect што се дешава ?мрежата ја наоѓа и дреми
Ме интересира дали постои пакет за интернет и телевизија од T-Home значи без телефон ?
Не постои такво нешто бидејќи ADSL-от и IP TV (MaxTV) одат преку телефонската линијаМе интересира дали постои пакет за интернет и телевизија од T-Home значи без телефон ?
www.t-home.mkДали некој може да ми даде од Maxadsl пакетите линк и број за техничка подршка ве молам
Ме интересира дали постои пакет за интернет и телевизија од T-Home значи без телефон ?
Дали некој може да ми даде од Maxadsl пакетите линк и број за техничка подршка ве молам
Абе луѓево глупи се или слепи?
Не, туку сакаат се да им се сервира... без да се помачат малце...Абе луѓево глупи се или слепи?
Мислиш 50 гб интернет нели?!? Пошто со 5 гб ништо не прават.Во весниците вчера имаше памфлет од т-хоме за нови 3 Max i call & Surf пакети ама само за Штип, Струмица, Битола и Прилеп.
3 Макс: 200 бесплатни минути разговор, 5 ГБ интернет со 4 Мбпс и „повеќе од 40 тв канали“
call & surf: 200 бесплатни минути разговор, 5 ГБ интернет со 4 Мбп
Изгледа сакаат на кабелските да им ги земат корисниците.
5 (Пет) GB. Ова изгледа е специјална понуда.Мислиш 50 гб интернет нели?!? Пошто со 5 гб ништо не прават.
Кажете некоја фора да ми го заменат Пирели рутерот со оние новите? Пробав еднаш, им кажав дека рутерот прегрева (и стварно многу грееше, јајца да пржиш), ама ми рекоа дека доколку работи нормално, не гледаат причина да го заменат