Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Generalno nema vrska so problemite so netot, ima vrska so tvrdenjata na nekoi tuka deka ima traffic shaping t.e. limitiranje brzina na torenti, jutjub itn.
Generalno nema vrska so problemite so netot, ima vrska so tvrdenjata na nekoi tuka deka ima traffic shaping t.e. limitiranje brzina na torenti, jutjub itn.
Downloadot ti e biten ili upload ? procitaj go toj boldiraniot text pod download za "noisy data" i ko ke stikliras Start Testing sledniot pat procitaj ja recenicata :Па според тестот на Glasnost се потврдува тоа види и сам еве ти кај мене како е.
http://img13.imageshack.us/img13/5340/73519496f.jpg
Downloadot ti e biten ili upload ? procitaj go toj boldiraniot text pod download za "noisy data" i ko ke stikliras Start Testing sledniot pat procitaj ja recenicata :
Note to all users: To allow accurate measurements you should stop any large downloads that might run in the background.
Што бришете постови бе. Ако треба само да ги фалиме кажете
Ако не си приметил, горе на странава има рекламен банер од ТКабел, исто така форумот Кајгана е хостиран на сервери на ТКабел. Напрај си сам рачуница.
И после јас се чудам зошто форумов на моменти не ми го отвара или е ептен спор......
Постовите се бришат ИСКЛУЧИВО кога се оф-топик (што во просек е секој 6-7 пост) ...
Тоа што има банер е бидејќи компанијата регуларно одлучила за маркетинг соработка, исто како што КАЈГАНА МЕДИА купува интернет од македонските провајдери ...
Брзината на форумот скоро секогаш е поврзан со оптеретеноста на серверите ... искористеноста на линковите за жал сеуште ние само 30-50% од моменталниот капацицте (дај боже да ги напуните за да купиме повеќе иако и сега имаме најголеми линкови ама секогаш можеме да земем уште) ...
Како што може да се види во изминативе 38 страни од темава далеку од само фалење е работата - према тоа сус ќерата да не вадам пумпарица-бановача ...