Танчерки по кафичи и клубови!

• Креатор на темата Креатор на темата Fortune
  • Време на започнување Време на започнување
Fortune напиша:
Ако засакаш некоја девојка и после дознаеш дека е танчерка, ќе ја прекинеш врската?

Да :helou:
Fortune напиша:
Образложи зошто нема шанси. Што имаш против таквите девојки? Нивната работа ти пречи?

п.с. И не те прашувам што те боли.

Епа не знам што, едноставно иам против. toae:

Не ми пречи нивната работа, ама би ми пречело да идам со танчерка. :helou:

Macedonian напиша:
Да :helou:

Епа не знам што, едноставно иам против. toae:

Не ми пречи нивната работа, ама би ми пречело да идам со танчерка. :helou:

pa nivna rabota e da se tancerki...:zver:
:tapp::tapp:

Таа професија си ја има изберени и јас ќе и ја поштовам. Мислам дека нема нешто што ги прави посебни и тие се обични моми :)

- Дали би имале врска со девојка која работи како танчерка по кафичи и клубови?
Врска никако, она другото можеби.

- Што мислите за тие девојки?
Не мислам на нив дека кога помислувам на нив се возбудувам. како сга на пмиимер.

За втората шанса... Абе јас би и дал втора шанса, само се нешто се сомневам дека тоа стварно ќе и биде втора шанса. Поверојатно ми е тоа да и е 186та шанса. А знаете како викаат, еднаш онакво засекогаш онакво.

Па ако само игра зашто да немам врска?Е сеа ако збориме за играње на шипка и ставање пари во гаќички тогаш би размислил ама па тоа во другите западни земји воопшто не е толку на некој начин осудено како кај нас.Многу познати глумци или фудбалери имале врски па и се женеле со танчерки или модели на плејбој и слично.

Princ напиша:
- Дали би имале врска со девојка која работи како танчерка по кафичи и клубови?
Врска никако, она другото можеби.

Princ напиша:
А знаете како викаат, еднаш онакво засекогаш онакво.

Премиса 1: Принц со еден куп девојки (цела група) не би развивал емоции, туку само би имал секс...

Премиса 2: Еднаш онаква засекогаш онакво...

Заклучок: Принц засекогаш ќе е онакво.... Девојки пазете во животот на какви курви налетувате!

Dolphin напиша:
Премиса 1: Принц со еден куп девојки (цела група) не би развивал емоции, туку само би имал секс...

Заклучок: Принц засекогаш ќе е онакво.... Девојки пазете во животот на какви курви налетувате!
Ахахахахахаха. Прајслес.

ako veke se odlucis da imash devojka ili ne znam zena a da znaes deka ima minato po koe igrala vo klubovi odnosno e tancarka itn.. togas ke treba da se pomirish so toa i da ja prifatish takva kakva sto e ..
taa go odbrala polesniot nacin na egzistencija pokazuvajki go svoeto telo..
dodeka moze da se podelat i tancarkite .. na tie sto se stirkni profesionalni tancarki i profesionalni tancarski ku*vi ako moze taka da gi nareceme
jas ednostavno bi idel so takva devojka.. zasto da ne i taa ima custva i taa moze da saka...no pred se so doza na rezerva a bidejki nie sme unazadeno opsestvo ovaa tema e uste tabu tema....
vo okoto na javnosta ke te okfalikuvaat ovoj decko ide so tancarka (ku*va) .. ili e tipicen seljak nemozel so druga pa i plaka na nekoja da ide so nego

Dolphin напиша:

Пошто некој не ме сватил ко шо треба, ја само ќе го цитирам Делфин, бидејќи баш на ова мислев. ;)

Znaejki gi kakvi se (od licno iskustvo:helou: ) znam deka nikogas ne bi imal vrska so takva devojka!

Струмичанката Електра(22) веќе три години настапува како професионална танчерка во голем број ноќни клубови и дискотеки ширум Македонија, Грција, Бугарија и Србија, а веќе има понуди за настапи и во Швајцарија, Германија, Шведска, Австралија и Нов Зеланд. Во нејзината програма негува секаков вид танц, од модерен до ориентален, стомачен, па се до пожежок, секси танц. Таа вели дека во ист локал и во ист град не сака да се задржува подолго време, а нејзините настапи, освен редовните гости, ги следеле и нејзини бројни обожаватели кои специјално за неа честопати доаѓале од разни места, па дури и од Бугарија и Грција. Меѓу нив имало и млади, и повозрасни и возрасни, па дури и девојки.
За реакциите на гостите на нејзините настапи Електра вели: "Реакцијата на гостите ја знам, а ерекцијата не ја знам. Тие секогаш очекуваат и бараат повеќе, но им остануваат само слатките желби". Електра е задоволна од заработувачката, со оглед на нашиот стандард. Вели, не сакала да оди надвор од татковината додека не постигне големи успеси и слава најпрво во Македонија.
Електра од неодамна се појави и на музичката сцена. На Евросонг ја испеа песната "Мачо мен" од Дарио Шереденков и ја освои наградата за дебитант.
Нејзиниот мачомен Дејан Киревски од Битола, во фестивалската гардероба предизвикал стресна ситуација кај повеќето учеснички на фестивалот, особено кај Јулија, која буквално го киднапирала и го однела кај својот фотограф за да направи цела фотосесија со младото симпатично момче.
Вест

Кога ќе можам ќе прикачам неколку други слики....
7bcafbade20f824cb0ae08aee4.jpg

Tancerka...-da! Zasto da ne? Sigurno za "onaa rabota" nema da baram da e golema domakinka ili mozebi vesta vo kujna, da pere i da pegla i da cisti po doma:)

Нор,мално бе луѓе кој здрав муж сака да му е женската танчерка и на сите да им се соблака и пропратните елементи кои би или не порекнувале(бар кај нас се такви какви што се) Професионални ретко кој се значи само за да играат туку после со газдата....
Милсам стварно е невкусно и срамота и жал да некое машко иде или размислува за нешто нависитина сериозно со таква личност која заработува од своето тело:nenene: :nenene:

Кој срам ејјј :tapp: :tapp:

За втора шанаса и да им дадеш мислам им е пројден возот зс ако ти залепат етикетка на танчерка....:tapp:

Танчерка нема проблем али 80% од танчарките и даваат после часови :nenene: така да со тоа не се сложувам а само танчерка немам предрасуди за нив

IVA_SKORPIJA напиша:
Нор,мално бе луѓе кој здрав муж сака да му е женската танчерка и на сите да им се соблака и пропратните елементи кои би или не порекнувале(бар кај нас се такви какви што се) Професионални ретко кој се значи само за да играат туку после со газдата....
Милсам стварно е невкусно и срамота и жал да некое машко иде или размислува за нешто нависитина сериозно со таква личност која заработува од своето тело:nenene: :nenene:

Кој срам ејјј :tapp: :tapp:

За втора шанаса и да им дадеш мислам им е пројден возот зс ако ти залепат етикетка на танчерка....:tapp:
Манекенките заработуваат од своето тело па сите машки сакаат со нив,манекените заработуваат од своето тело па сите женски се летаат по нив(под СИТЕ подразбирам повеќето).Зошто да не со танчерка,за онаа работа супер ќе ми биде!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom