Танчерки по кафичи и клубови!

• Креатор на темата Креатор на темата Fortune
  • Време на започнување Време на започнување
EEEEEEE gluposti zasto uopste komentirate za vtora sansa ...................kao prvo tie devojki ako igraat po kafici ne znaci deka posle closing na kaficot se seksaat so site tamu....gledajte na toa po open minded....kao u stilom toa se devojki sto imaat sposobnost da densaat nenormalno dobro i obicno se fizicki epten privlecni i tocno ...tie se normalni luge koi zasluziuvaat respect .....so e razlikata izmedgu tie so igraat na nekoe odredeno mesto u kaficot za tancerki i ostanatite sto se krsat na podium "labelot" so go nosat "tancerki"......cccccc e vaka u EU nema....kao mislenjeto na dedo mi da go slusam.

Epa ima resenie i za tie so sakaat nesto poasalno...ne igra po kafici (moze i uopste da ne odi po kafici) a i mozat edna marama da i nabavat da ja umotaat zasto e epten odvratna za pred narod....

Aj me mrzi veke a ima uste mnogu.....vakvi debilni mislenja od prosta masa me diraat u ganglija i mi mavaat na zadnji nerv......

gud baj

Ё.kao mislenjeto na dedo mi da go slusam...vakvi debilni mislenja od prosta masa me diraat u ganglija i mi mavaat na zadnji nerv......Ё

Toj dedo ti tesko debilce bil, a? .... bog da cuva i brani

Ваква тема сеуште неможе да има изненадувачки напреднато мислење кај нас ... сеуште не ... :pop:

divine, ako pod ЁнапреднатоЁ mislis dekadentno, togas si vo pravo.

Misticen, toa definitvno e najlogicniot ishod :)

FortunE напиша:
За мажите:
- Дали би имале врска со девојка која работи како танчерка по кафичи и клубови?
- Што мислите за тие девојки?
Bi imal, zasto da bi nemal?

E sea, tuka e ona kriticnoto. Jas za niv ne mislam nisto razglabano ili pak opskurno, sFe tie za sebe pa duri i za mene go pravat razmisluvanjeto.

E sea, da nadoknadam, bi se fatil, setal, ebel, ova ti ona so belly dancer ama ne bi ja zel za zena. Osven ako e Elle McPherson.

najiskrajno nemam nisho protiv devojkite sho se tancherki da mozebi bi bil vo vrska so devojka sho e tancherka zavisi od momentot vremeto devojkata mene mislam ako me sfakate

lele...znaci od postovite moze da si zamisle nekoj kako tancerki da ne se zeni kako sekoja druga....a bre po smesno nesto do den denes ne sum cujel........pa da prasam so e so devojki so rabotat na telefon-sex???so e so niv,kazete???????

Лу бре, засрамота! Па тоа ти е невино ко гоблен! И таква да земеш! ц ц ц ...

Дали сте го гледале „Стриптизета“ со Деми Мур? Типката е испод секој критериум како глумица, ама фолмот доста реално прикажува некои работи.

Спуки, муабетов е за професионални танчерки, кои заработуваат со тоа што играат само, а не нудат и сексуални услуги ... или па не се делат?:raz:

Дивне бе, си го кажав тоа уште одма. ѕирни на првата страна. А коментарот беше за телефон-сексот на Лу.

Тоа се супер девојки... Ни оддалеку не би ми сметало! Јас сакам мојата идна сопруга да биде налик на тие девојки (не само физички, туку и карактерно)!!!

Јас сакам слободоумни девојки, ама не делам, девојки за секс и девојки за брак... Тоа кај мене е едно те исто..

Сум кажал и пак ќе кажам... Ако пред мене си имала 10--20 партнери, тоа кај мене не ти е недостаток, бре, туку предност!!!

Битно е со мене да ти е убаво, и да се сакаме, и да сме среќни... Ако имаш етикета “курва“ знам дека вредиш пошо такви етикети лепат исфрустрирани пачаври, кои се гушат у љубомора!!!

Ако си живеела слободно, без лажни стеги, исто си супер, затоа што 96-96% од жените не сфаќаат дека овој живот е тоа што го имаме..

НЕ Е ОВА ГЕНЕРАЛНА ПРОБА!!!! ПРЕСТАВАТА Е!!!! И НЕМА РЕПРИЗИ!!!! ШТО ЌЕ НАПРАВИШ СЕА. ТОА ЌЕ ТИ БИДЕ!!!!

Ако живееш по норми и морали, можам само да го употребам мојот трејдмарк збор - ГРЕ-О-ТА

Р.Ѕ. Постов покрај другото е и порака до многу форумџики... Свесте тесе!!!

divine напиша:
Зошто така? Мислиш дека тоа не се луѓе? Дека немаат чувства? Дека неможат да се заљубат? Немаат право на втора шанса? :raz:

Никаде не напишав дека не се луѓе, дека немале чувства или не можат да се заљубат, или дека немаат право на втора шанса. Едноставно јас љубовта не ја барам на "подиум".

За мажите:
Дали би имале врска со девојка која работи како танчерка по кафичи и клубови?

-Нема шанси. hehe:

Што мислите за тие девојки?

- Ме заболе ку*от за нив.hehe:

Macedonian напиша:
За мажите:
Дали би имале врска со девојка која работи како танчерка по кафичи и клубови?

-Нема шанси. hehe:
Ако засакаш некоја девојка и после дознаеш дека е танчерка, ќе ја прекинеш врската?
Образложи зошто нема шанси. Што имаш против таквите девојки? Нивната работа ти пречи?

п.с. И не те прашувам што те боли.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom