EEEEEEE gluposti zasto uopste komentirate za vtora sansa ...................kao prvo tie devojki ako igraat po kafici ne znaci deka posle closing na kaficot se seksaat so site tamu....gledajte na toa po open minded....kao u stilom toa se devojki sto imaat sposobnost da densaat nenormalno dobro i obicno se fizicki epten privlecni i tocno ...tie se normalni luge koi zasluziuvaat respect .....so e razlikata izmedgu tie so igraat na nekoe odredeno mesto u kaficot za tancerki i ostanatite sto se krsat na podium "labelot" so go nosat "tancerki"......cccccc e vaka u EU nema....kao mislenjeto na dedo mi da go slusam.
Epa ima resenie i za tie so sakaat nesto poasalno...ne igra po kafici (moze i uopste da ne odi po kafici) a i mozat edna marama da i nabavat da ja umotaat zasto e epten odvratna za pred narod....
Aj me mrzi veke a ima uste mnogu.....vakvi debilni mislenja od prosta masa me diraat u ganglija i mi mavaat na zadnji nerv......
gud baj
Epa ima resenie i za tie so sakaat nesto poasalno...ne igra po kafici (moze i uopste da ne odi po kafici) a i mozat edna marama da i nabavat da ja umotaat zasto e epten odvratna za pred narod....
Aj me mrzi veke a ima uste mnogu.....vakvi debilni mislenja od prosta masa me diraat u ganglija i mi mavaat na zadnji nerv......
gud baj