Тајзи/Tyzee

• Креатор на темата Креатор на темата dzonyb
  • Време на започнување Време на започнување
Zenskava ne se vika makedonka a moe mislenje e deka samo go obozava deka ne se nisto drugo

Нашол Скај да коментира за музика :pos:

Инаку за разлика од останатите "пејачи" на нашата ни мила естрада која пола и повеќе текстови: Оооо сакам да те преболам, со која ли си каде ли си Тајзи има некои интересни текстови... Да не зборувам за песната со Скипи во Моментот кај што сета вистина е соберена во еден текст...
На се наше знаете да наогате маана а сето туго го величете... Која иронија, пола и повеќе овде што јадете трици за Тајзи кршите чаши на Аца Лукас .:pipi:

Не велам дека е wow пејачот ни дека има којзнае какви песни ама кога пљукате по некого најпрвин погледнете какви срања од турбофолк слушате па потоа доагајте да коментирате.

Kaко не ви се смачи фразава озбилно, најозбилно :icon_lol: Повторувањето е мајка на знаењето да, али фразава ништо нема да ве научи ниту пак е корисна и досадна е.

Kaко не ви се смачи фразава озбилно, најозбилно :icon_lol: Повторувањето е мајка на знаењето да, али фразава ништо нема да ве научи ниту пак е корисна и досадна е.
Башка ја и двете ги мавам у систем :D

10462764_428555980617982_2129025686202338925_n.jpg

10516685_10202421808894997_1145955909821298116_n.jpg

Se dali ima zenska koja mu e dali ima nesto so taa tinejdzerkata

Абе имаше изјавено дека не одел со помали од 22 години пошто малите не ја разбирале комплексноста на неговата музика а воедно и него. Така да, потпорасни и ќе биди. А за то време, пушти ми твој контакт во пп.

Hahah daj te molam ne bidi smesen znaeme deka ima vrska so tinejdzerka a dali usvari znaete za koja zborime

Сте направиле тема за најголемиот дебил мајка Македонија што го родила .... куро - пушачи кои музиката ја прават да задоволат нечиј политички хирови не се достојни да се пишува и да се спомнува за нив .

Ми текнува на фразата на @Malcolm van den Сабаховић , која предизвика многу форумски контроверзии - „музика за стока“ :D Copy, paste here :pipi:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom