- Член од
- 17 јули 2014
- Мислења
- 22
- Поени од реакции
- 0
Zenskava ne se vika makedonka a moe mislenje e deka samo go obozava deka ne se nisto drugo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Zenskava ne se vika makedonka a moe mislenje e deka samo go obozava deka ne se nisto drugo
Нашол Скај да коментира за музика
Инаку за разлика од останатите "пејачи" на нашата ни мила естрада која пола и повеќе текстови: Оооо сакам да те преболам, со која ли си каде ли си Тајзи има некои интересни текстови... Да не зборувам за песната со Скипи во Моментот кај што сета вистина е соберена во еден текст...
На се наше знаете да наогате маана а сето туго го величете... Која иронија, пола и повеќе овде што јадете трици за Тајзи кршите чаши на Аца Лукас .
Не велам дека е wow пејачот ни дека има којзнае какви песни ама кога пљукате по некого најпрвин погледнете какви срања од турбофолк слушате па потоа доагајте да коментирате.
Башка ја и двете ги мавам у системKaко не ви се смачи фразава озбилно, најозбилноПовторувањето е мајка на знаењето да, али фразава ништо нема да ве научи ниту пак е корисна и досадна е.
Se dali ima zenska koja mu e dali ima nesto so taa tinejdzerkata
Se dali ima zenska koja mu e dali ima nesto so taa tinejdzerkata
Username not relevant, roll on.Ja znaes zenska mu? Kako se vika?
Ja znaes zenska mu? Kako se vika?