Erich Zann
Модератор
- Член од
- 13 мај 2012
- Мислења
- 14.652
- Поени од реакции
- 31.883
Ко е глупо.....факт е дека ги слушаат само малолетни но не треба тајзи да си зема за право тоа да го искористува па гревота е девојчето
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ко е глупо.....факт е дека ги слушаат само малолетни но не треба тајзи да си зема за право тоа да го искористува па гревота е девојчето
па ако му дава лажна надеж а што очекуваш од тинејџерка најнормално ќе се напали си вели која среќа со пеач а јадната не знае што ја чека колку што разбрав тој си имал девојка и долга врска од 3-4 години а си се гледа и со малечкиКо е глупо.....
>МалоЗар е можно како не се срами да лаже мали девојчиња од 18 свашта точно дека го свиѓам али од друга страна па ало тој има 27 чупево на фејс е многу затрескано по него
18 e што разбира тоа>Мало
>18 години
Бирај едно.
Ти да не си женска му на Тајзи? Таа шо одат 3-4 години и сакаш да научиш од форумов дали се гледа со малечкапа ако му дава лажна надеж а што очекуваш од тинејџерка најнормално ќе се напали си вели која среќа со пеач а јадната не знае што ја чека колку што разбрав тој си имал девојка и долга врска од 3-4 години а си се гледа и со малечки
хах камо среќа да бев јас ќе си кажев одма
јас кажав што ме интересира за него и не го хејтувам но ако има врска подобро да кажи да не се затрескуваме напразноСега да заклучиме дека сакаш да си на местото на чупето малечкото? Бидејќи постојано одоколу го хејтоваш, а сеа одма сакам дечко да ми е. Не ода така работите![]()
Tи уствари мислиш за дечко да си го фатуваш така?јас кажав што ме интересира за него и не го хејтувам но ако има врска подобро да кажи да не се затрескуваме напразно
јас кажав што ме интересира за него и не го хејтувам но ако има врска подобро да кажи да не се затрескуваме напразно
Зар е можно како не се срами да лаже мали девојчиња од 18 свашта точно дека го свиѓам али од друга страна па ало тој има 27 чупево на фејс е многу затрескано по него