Тајзи/Tyzee

• Креатор на темата Креатор на темата dzonyb
  • Време на започнување Време на започнување
Тузе. :D

Што има да му мислам, не го ни слушам, ме нервира тоа тенчење и извитоперување на гласот. Ако пее нека пее а не да ми цивка.
Чао.

Одамна беше срање, ама со оваа песнава со Слаткар и Ферус си се укопа начисто.. Криво ми е што 4 минути од животот ми отишле на тоа и уште покриво ми е за луѓето кои ќе ја слушаат таа „музика„ во иднина :(

Му дале пари да праи песна ептен лошо 1 пат ја слушам ко да му рекле од влада ке пееш ова апла е :D

Тајзи ако бил уметник како што самиот си кажува немал да пее заедно со слаткар во она најсељачко нешто што го имам видено и слушнато...дефинитивно најлошо.

Odnapred da se izvinam za fontot latinica no od tel sum pustena nemam kirilica sakam da ve prasam dali e mozno da podiskutirame za negoviot privaten zivot da kazeme koj sto znaj da si spodelime

Тајзи ако бил уметник како што самиот си кажува немал да пее заедно со слаткар во она најсељачко нешто што го имам видено и слушнато...дефинитивно најлошо.

не ти личи како модератор во музика да коментираш така за било кој изведувач, било да е лош или добар, сељак или не...

Jas od neodamna pocnav da go slusam pocesto i pred nekoja nedela pocnav da go sledam na fb od sigurni izvori doznav deka voopsto ne se ceni ne si gi zabora prijatelite vo nekoe intervju veli deka e zaljuben :-D se odluciv malku da istrazam kako radoznala eve :-D i mnogu cesto gledam deka e taggnuvan od edna tinejdzerka pa si komentiraat sto mislite :-D mozno e da ima vrska so 18 godisna

Jas od neodamna pocnav da go slusam pocesto i pred nekoja nedela pocnav da go sledam na fb od sigurni izvori doznav deka voopsto ne se ceni ne si gi zabora prijatelite vo nekoe intervju veli deka e zaljuben :-D se odluciv malku da istrazam kako radoznala eve :-D i mnogu cesto gledam deka e taggnuvan od edna tinejdzerka pa si komentiraat sto mislite :-D mozno e da ima vrska so 18 godisna
Па така кажи дека го сакаш и имаш пошироки планови.

Инаку можно е, мислам и дека ќе се земале, така ко да чув, само по некое време, да не било туку така многу напресно.

Па така кажи дека го сакаш и имаш пошироки планови.

Инаку можно е, мислам и дека ќе се земале, така ко да чув, само по некое време, да не било туку така многу напресно.
Da se zemat so kogo toa?[DOUBLEPOST=1405556005][/DOUBLEPOST]Nikot mi e so cel da doznaam sto pojce za nego deka fall inlove sum :-D pa da si razberam da ne se pletkam vo vrski :-D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom