Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Одлична, вчера ја изгледав. Тој период во Англија ми е особено интересен, и естетски привлечен, а во серијава одлично е нештото прикажано. Почетоков ветува интересна приказна.
Бомба, да седеше почесто на форумот, ќе видеше дека пред година дена им ја кажував серијава да ја гледаатhttp://www.imdb.com/title/tt2548418/
еве нешто интересно за тепање време од тој период и тоа во англија, интересна тематика.
Mnogu nekako brzo se slucuvase celo dejstvo, mnogu nejasni raboti, sigurno trebalo da se napravi podolga serijava, barem ima dosta materijal da se obrabotuva sigurno.Бомба, да седеше почесто на форумот, ќе видеше дека пред година дена им ја кажував серијава да ја гледаат
Ама нема гајле. Добра си е во секој случај, штета што е една сезона само.
Бомба, да седеше почесто на форумот, ќе видеше дека пред година дена им ја кажував серијава да ја гледаат
Ама нема гајле. Добра си е во секој случај, штета што е една сезона само.
секоја серија има тапа вовед, т.е тапа први неколку (2/3) епизоди. Па така и оваа... Првите две епизоди те оставаат со прашалник у глава и затоа не се нешто ептен јаки... Од третата веќе почнува у нагорна линија да иде серијава.
И може Харди подобро. Многу подобро.
Се на се, реално солидна серија (засега) .
Втора сезона е обавезателна...