Taboo

• Креатор на темата Креатор на темата Zlatikevichius
  • Време на започнување Време на започнување
Солидна втора епизода, добро е. Само, како што читам, ова ќе биде првата и последната сезона? Ако е така, очекувам многу од секоја епизода и маалку повеќе динамика.

Слаба втора, осетно послаба.....

Третава епизода тапа џонсон, мислев ке биде wow ама сум згрешил.

Одлична, вчера ја изгледав. Тој период во Англија ми е особено интересен, и естетски привлечен, а во серијава одлично е нештото прикажано. Почетоков ветува интересна приказна.

http://www.imdb.com/title/tt2548418/

еве нешто интересно за тепање време од тој период и тоа во англија, интересна тематика.

http://www.imdb.com/title/tt2548418/

еве нешто интересно за тепање време од тој период и тоа во англија, интересна тематика.
Бомба, да седеше почесто на форумот, ќе видеше дека пред година дена им ја кажував серијава да ја гледаат :D

Ама нема гајле. Добра си е во секој случај, штета што е една сезона само.

Бомба, да седеше почесто на форумот, ќе видеше дека пред година дена им ја кажував серијава да ја гледаат :D

Mnogu nekako brzo se slucuvase celo dejstvo, mnogu nejasni raboti, sigurno trebalo da se napravi podolga serijava, barem ima dosta materijal da se obrabotuva sigurno.

Inaku taboo ne mi legna nekako, nema da gledam valjda.

Mnogu nekako brzo se slucuvase celo dejstvo, mnogu nejasni raboti, sigurno trebalo da se napravi podolga serijava, barem ima dosta materijal da se obrabotuva sigurno.

Inaku taboo ne mi legna nekako, nema da gledam valjda.

Многу некако споро се одвива дејството за серија од 8 епизоди, сигурно како во Peaky Blinders ќе се деси бум во последните 2-3 епизоди со оглед на тоа што и двете серии се од истиот сценарист, ништо чудно да има и втора сезона.
Сега за сега добро почна, ми се свиѓа.

Том Харди е фациште, милион пати докажано. :roker:

Морат да имат 2ра сезона, иначе многу од нас ќе останиме разочарани, уште 3 епизоди а како ќе се решит све во толку незнам.. Харди, алал да му е за глумата, само со долга коса уште пофаца ќе беше.

секоја серија има тапа вовед, т.е тапа први неколку (2/3) епизоди. Па така и оваа... Првите две епизоди те оставаат со прашалник у глава и затоа не се нешто ептен јаки... Од третата веќе почнува у нагорна линија да иде серијава.
И може Харди подобро. Многу подобро.
Се на се, реално солидна серија (засега) .
Втора сезона е обавезателна...

секоја серија има тапа вовед, т.е тапа први неколку (2/3) епизоди. Па така и оваа... Првите две епизоди те оставаат со прашалник у глава и затоа не се нешто ептен јаки... Од третата веќе почнува у нагорна линија да иде серијава.
И може Харди подобро. Многу подобро.
Се на се, реално солидна серија (засега) .
Втора сезона е обавезателна...

Тотална обратно од се што кажа.

Фантастична уводна епизода, после у провалија.

Сакам кажам незнам речам , живи глупости. Ја видов у предлог серии али освен глумата ништо друго не ми држи пажња.

една од најдосадните серии кои што сум ги гледал, со сила ја изгледав до крај, ќе чекам втора сезона ако првите 2-3 епизоди се слични како и во првата сезона не ја гледам веќе

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom