Два прста тука се дигнатиInsane напиша:Па дај да видиме што те научиле мама и тато .. Сите само зборите ... НИКОЈ (освен точкест) не покажал .. Едно време divine се палеше знаела .. ама чоек никако да ја намоли да изигра некоја партија ..
Ајде .. Кој е ЗА .. нека дигде 2 прста :wink:
Ако те тепа точкест нејќеш да играш со Дивајн веруј! :helou:Insane напиша:Па дај да видиме што те научиле мама и тато .. Сите само зборите ... НИКОЈ (освен точкест) не покажал .. Едно време divine се палеше знаела .. ама чоек никако да ја намоли да изигра некоја партија ..
Ајде .. Кој е ЗА .. нека дигде 2 прста :wink:
точкест нема да ме тепа :wink: т.е. незнам .. може се увежбал .. многу добро му идеше со зглобот на времето .. а divine .. мислам дека е сеуште Rokkie player :wink: ја сскам .. ама ја нема :nesum:mr_wicket напиша:Ако те тепа точкест нејќеш да играш со Дивајн веруј! :helou:
Да знаев да играм би ја симнал....ама вака не...кој е доброволец да ме научи таблаheheВМРО напиша:
brainbug напиша:tabla !!
odlicna alatka za na plaza
ako se pravi turnir tuka sum.. 1,2,3 seedno
P.S Nekoj starci velat imalo i cetvrta i petta ... mozda izlapele a mozda turcite i nemale vreme da ne donaucat
И јас научив од дедо ми трет 2 годинки,па от тогаш само го тепам(Извини Јohnny а и тебе те тепам).Таблата не е само фрлање коцки,тоа е уметност и треба добра анализа.Лани во Турска на одмор играв со едно старче Турчин беше и од него дознав дека турците играат 11 вида на табли од можни 15.Јас незнам некој да ги знае сите.Ние играме само првите 3.Иначе го разбив старчето во 1 и 2 ама ме фати марс и ме здраво разби во 3.Секоја чест за додото.Знам дека малку се фалев ама нема везе.JohnnyMass напиша:Ја од неодамна научив табла лично од дедо ми.Он на времето ги тепал сите на работа, па дури и кога му доваѓале странки у посета он ги викал на една партија табла.Сега мислам дека се кае што ме научи мене, пошто не е ич навикнат да губи.:icon_mrgrНе се фалам ама некако раката баш у прав момент знае добро да послужи.:poss: