Tabla/Backgammon

Dzings

Premium
Член од
31 март 2007
Мислења
1.804
Поени од реакции
53
i mene mi se igra, sekako nema shto da se pravi...

Член од
11 февруари 2006
Мислења
1.744
Поени од реакции
0
Па ајде ... влагај на Yahoo

Член од
11 февруари 2006
Мислења
1.744
Поени од реакции
0
Lobster Lagoon

Ајде .. Кој е за .. Illusion_mkd ми е ID

Член од
11 февруари 2006
Мислења
1.744
Поени од реакции
0
Сабајлево имав една "прекрасна" партија .. Неможев ни да замислам дека можеше вакво нешто да направи некој ..
И што е најбитно за малце ќе изгубев ..
Ми остана уште едно да земам .. и ме бутна .. и ме реметеше цела партија .. немаше шанси да не ме бутне ..
Еве вака идеше...

1.

2.

3.

4.

5.

Има секакви :pos:

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
Леле табла! Па уште сте ме оговарале тука, а јас никаде ... испаѓа ви се кријам ... о мамата!:kotek:
Абе Инсејн, ако го тепав викет од шала пред некое време, сега како што сум уште толку испраксирана, ќе те тепам и тебе исто...
Помалку ја играм на интернет затоа што поинтересно ми е во живо откако ја научив и втората (или трета според некои) ... како и да е, ако треба и на јаху ќе тепам некого, за да видите како се игра!
Табла!!!:vozbud:

п.с. Ленадра, зарем и ти? Па уште провокација демек? Леле колку релаксирачки ќе пијам на твоја сметка ... папапапапапапа!:vozbud: :kiss:

Член од
11 февруари 2006
Мислења
1.744
Поени од реакции
0
Несакам со тебе да играм на yahoo .. Само заради тебе ќе дојдам во Струга ! Ќе изиграме неколку партии .. ќе се избањаме во енѕерото .. и фаќам магла ..

А те оговарав .. Сакав да те испровоцирам за една партија .. ама те немаше ..

btw .. ја виде ли партијава што ја играв од сабајле бе ... абе не е нормален типот бе .. некој да ми прераскажува ваква партија немало да му верувам ..

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
Е да ... во живо е подобро ... филинг е кога ставаш x-че од страна на таблата, па уште едно, па сеедно што е другото, дали црта или уште еден x ... ју ноу ват ај мин?:podsmev:
Иначе важи, таблата ми е тука, повели кога сакаш ... :vozbud:

Tanes

Ништо Море!
Член од
23 јули 2006
Мислења
664
Поени од реакции
6
da ama ovaa igra e samo prvata ima uste 2 t.e. vkupno 3 so se igraat cesto jas znam 5 ama ovie 3 se igraat najpojke ako nekoj saka da mu gi kazam neka pisi na msn TANES_MKD@HOTMAIL.com

p.s. Prvata se vika Tabla Vtorata Џулбара Tretata Aps!!!

Член од
11 февруари 2006
Мислења
1.744
Поени од реакции
0
Море Tanes .. Јас знам 12 .. ама не се играат тие .. слични се на 1 2 3 .. со мали измени .. А ако сакаш да ти држам часови табла .. се глеаме вечер на yahoo .. ќе изигравме и сега .. ама ќе идам на базен

Член од
11 февруари 2006
Мислења
1.744
Поени од реакции
0
Има некој за табла ???

lile_rock

Олд сКул...хD
Член од
22 јуни 2007
Мислења
902
Поени од реакции
7
Jas igram tabla so brat mi koga mi e dosadno i ako imam sreka toj den so kockite go rasturam ili pak nekogas igram na yahoo.Toa e bas interesno.:zver:

Kir4e

OdPrilep Ebago
Член од
1 февруари 2007
Мислења
269
Поени од реакции
5
`Jomero da Napravime po edna tabla u zivo ... pa mozi ke Zasluzis i za uste edna . :pos2:

`Jomero

Jomi =)
Член од
26 февруари 2007
Мислења
241
Поени од реакции
8
kir4e напиша:
`Jomero da Napravime po edna tabla u zivo ... pa mozi ke Zasluzis i za uste edna . :pos2:
VAzi Kir4e igrame..samo gledaj da ne zasluzam i Sokce ne samo uste edna partija.. :D :smir:

Kajgana Shop

На врв Bottom