Tabla/Backgammon

Член од
5 мај 2005
Мислења
4.454
Поени од реакции
178
кој сака да го преслушам во табла :) дај едно попладне у парк да фрлиме зарои па да викам СЛЕДЕЌА

Член од
8 мај 2007
Мислења
250
Поени од реакции
1
rymz напиша:
кој сака да го преслушам во табла :) дај едно попладне у парк да фрлиме зарои па да викам СЛЕДЕЌА
Еј стварно летово да направиме едно масовн играње? Ја не сум за организтор али ако сум у Мк доаѓам.
@tockest - закон е третата (тапата по мое) али и втората не е само до зарот.

kpbKENGUR

Devil's Advocate
Член од
25 јануари 2007
Мислења
5.132
Поени од реакции
201
од табла ја знам само првата, другите две не. играм ради реда, кога е досадно или на некој од моиве другарчиња-фанатици кога им треба некој "пациент за тренинг". нуб сум, како и да е -))

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
Па табла мислам дека е интересна игра, но не ги знам правилата. Баш би сакал да ги научам. Немора да играм, доволно е да ги знам правилата.

Dzings

Premium
Член од
31 март 2007
Мислења
1.804
Поени од реакции
53
Povezbajte uishte nekoj mesec pa ke ve preslusham site one by one!:zver:

Yugo

Law rules
Член од
12 декември 2005
Мислења
8.251
Поени од реакции
28
Знам да играм табла... али само првата игра.. не сум мн добар али сепак тренирам :zlo:

Член од
8 јуни 2007
Мислења
8
Поени од реакции
0
Подосадно нешто од табла тешко дека ќе се измисли во догледно време...

ВМРО

Loved By Few, Hated By Many, Respected By All
Член од
12 септември 2005
Мислења
1.863
Поени од реакции
26
Многу играм табла...прва-трета-прва.....втората не ја играм затоа што е среќа во зарот највеќе. Иначе по турнири ја играат само првата.

Dzings

Premium
Член од
31 март 2007
Мислења
1.804
Поени од реакции
53
Kolku shto sum bil jas po turniri: Se igraat site po red, prva, vtora, treta! Do 5 poeni!

Член од
11 февруари 2006
Мислења
1.744
Поени од реакции
0
Ако има моментално некој за табла ........
Читам тунири нешто прва па идело втора па трета .. али на yahoo и на gammon empire може само прва .. Па кој е заинтересиран .. да пробаме .. да видиме дали била интересна таблава...

burn84

Говорете Македонски
Член од
4 февруари 2006
Мислења
6.579
Поени од реакции
1.500
Igram tabla od 5 odd. se nauciv gledajki gi majkami i tatko mi kako igraat. Taka cale me sedna eden den i nauciv a posle toa bev najgolem fraer u maalo:vozbud:

Член од
11 февруари 2006
Мислења
1.744
Поени од реакции
0
Па дај да видиме што те научиле мама и тато .. Сите само зборите ... НИКОЈ (освен точкест) не покажал .. Едно време divine се палеше знаела .. ама чоек никако да ја намоли да изигра некоја партија ..
Ајде .. Кој е ЗА .. нека дигде 2 прста :wink:

Dzings

Premium
Член од
31 март 2007
Мислења
1.804
Поени од реакции
53
:music3: (Nema drugo smajli shto diga dva prsta)

ВМРО

Loved By Few, Hated By Many, Respected By All
Член од
12 септември 2005
Мислења
1.863
Поени од реакции
26
Dzings напиша:
Kolku shto sum bil jas po turniri: Se igraat site po red, prva, vtora, treta! Do 5 poeni!
Jas vo Bugarija sum igral na turniri i se igra samo prvata. Na nacionalniot sampionat isto samo prvata se igra...moze kaj nas e razlicno.

Kajgana Shop

На врв Bottom