T-Mobile - Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Boomerang
  • Време на започнување Време на започнување
Dali primetuvate deka denovive e mnogu slab netov ? Do shto moze da e problemot u pm mi orechi u rabota ne si ebat vekov !
За сите проблеми со нив сум им се јавил и ми ги решиле, не знам зошто чекате сите проблеми некој друг да ви ги реши, ако имаш проблем јави им се на 122 и прашај ги сам.

Тие на 122 па колку се неспособнии..И викам наредна недела кои телефони ќе бидат на 30% дали знае, ми вика почекајте и после минута се враќа со одговор да годподине,има промотивна понуда со 30% намалени телефони. еден викенд ме оставија без роаминг,пуштен ми бил демек. Телефон не сум можел да земам на помалце од 24 рати. Немаме информација која е цената на телефонот. За Р8цава па колку глупости изнатропаа...К15 у живо, на граница е, па тука е, па не е тукс, па на царина бил па само бели имале... Дури и ми понудија а и таков нарачав скроз црн. 5 пати препрсшав пошо нели појака е таа верзија и ме убедуваат дека не е сив туку скроз црн. У теленор у србија мислам поупатени се него ли овие фатениве.

За сите проблеми со нив сум им се јавил и ми ги решиле, не знам зошто чекате сите проблеми некој друг да ви ги реши, ако имаш проблем јави им се на 122 и прашај ги сам.

За кои проблеми зборуваш бе ти паметњаковичу , ето имам неограничен интернет и плаќам по 3200 денара интернет секој месец и ми враќа дека е надминат вклуцхениот сообраќај , ајде и да е надминат сакам да си доплатам уште 3000 денари ако треба за да си имам повторно 40 мега у секунда , а не 3 мега ... значи на времето кога си комунициравме директно беше многу подобро него ли сега по пораки ... моронска работа !!![DOUBLEPOST=1450180959][/DOUBLEPOST]Имаат ли уште таква опција морониве да си се јавиш директно да те сослушаат и да решиш проблем ?

За кои проблеми зборуваш бе ти паметњаковичу , ето имам неограничен интернет и плаќам по 3200 денара интернет секој месец и ми враќа дека е надминат вклуцхениот сообраќај , ајде и да е надминат сакам да си доплатам уште 3000 денари ако треба за да си имам повторно 40 мега у секунда , а не 3 мега ... значи на времето кога си комунициравме директно беше многу подобро него ли сега по пораки ... моронска работа !!![DOUBLEPOST=1450180959][/DOUBLEPOST]Имаат ли уште таква опција морониве да си се јавиш директно да те сослушаат и да решиш проблем ?
И што очекуваш форумов да стори? Форумот ги решава проблемите со Телеком? Те советував да ги контактираш нив, појди им во салон или јави им се...

И што очекуваш форумов да стори? Форумот ги решава проблемите со Телеком? Те советував да ги контактираш нив, појди им во салон или јави им се...

Jas samo posochuvam problem kako prvo i najmalku ochekuvam forumov da mi go reshi . Kako vtoro kazav deka komunikacijata im e retardirana i nema kako da se pozalish na drug problem recimo ruter ti e pokvaren ! I kako treto prashav dali ovde nekoj na forumov znae dali ushte postoi nekoj telefon da iskontaktirash so niv direktno bidejki moze imash firma i ti treba itno ,a ti si na sluzben pat nadvor od drzavata !!

Корисник сум на промотивна тарифа на 549 денари (која денес ја нема повеќе) . Договорот ми завршува послем нова година, ме интересира дали некој знае дали можам да го продолжам договорот без да сменам тарифа?
Не може нов договор на таа тарифа. Проверено.

Ама пак прашај си, од денес за утре менуваат политики.

Корисник сум на промотивна тарифа на 549 денари (која денес ја нема повеќе) . Договорот ми завршува послем нова година, ме интересира дали некој знае дали можам да го продолжам договорот без да сменам тарифа?
Не мора да го продолжиш договорот, туку може да тераш месец за месец, на истата претплата.

ова проверено?
и јас сум на истата претплата,поминат е договорот,две недели,на проверка сеуште дава ,6 гб интернет?
ај подетално ако знае некој
дали останува истата претплата 549 денари ,и 6 гб интернет,така секој месец?

сепак мислам останува истата 799,само што не го користиш попустот од -30%

Последно уредено:
Како иде 4г у мобимак? Шо брзина иде down шо брзина иде up у просек?

Како иде 4г у мобимак? Шо брзина иде down шо брзина иде up у просек?
Од вчера е ова.
04640ddfaeff8e4a50ac25cec1d8f790.jpg

Sent from my 6045Y using Tapatalk

@Tomekk Ихааа....љетиф. Стандард држи на ова ниво или? Најниско до колку иде?

Ама ова 4г ти е или вајерлес?

Последно уредено:
@Tomekk Ихааа....љетиф. Стандард држи на ова ниво или? Најниско до колку иде?

Ама ова 4г ти е или вајерлес?
4G e, ако ти излезе горе знак дека си на 4G брзината под 20mbps не е.
Сликата од вчера е, еден спит тест зема 100+ mb. :)

Аку трошам 2гб месечно 3Г интернет, колку 4Г интернет би ме снабдил месечно знајт да пресметат некој ако се сметат?

4G e, ако ти излезе горе знак дека си на 4G брзината под 20mbps не е.
Сликата од вчера е, еден спит тест зема 100+ mb. :)

Пошо глеам горе знакчево за вифи само. Максимум на мрежата им е 150 со 50 така?

Пошо глеам горе знакчево за вифи само. Максимум на мрежата им е 150 со 50 така?
32bec82ec2b267c35dc3ec66e15f4604.jpg

Да тебе тоа те има збунето, кога правев скриншут бев конектиран на вифи.
Иначе мислам 100/50 е максикум.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom