- Член од
- 16 септември 2013
- Мислења
- 704
- Поени од реакции
- 691
Некој со „внатрешни“ информации да знае дали ќе има у скоро време некоја промо тарифа?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
go zema li? ja se mislam za Lenovo P70, pa me interesira iskustvoto so P90.Добра опција или ??? ... непотребно трошење.
LENOVO P90 / ТАРИФА Play Comfort во Доверба 24 за Постоен корисник /
12 рати x 965 ден. месечна преплата / 24 рати x 507 ден.
А кога ти истекува договорот?....
Пред време можам да го продолжам негде јуни месец значит ноември-декември ми истекуват наредната година.. Не е тоа битно, ајде ако сакам да се префлам на пониска тарифа пошо сум зел на времето телефон ко го склучив договорот логичко е да бараат пенали, ама сега сакам да ја покачам предплатата, наместо за 1 години да ми истечит ќе ми истечит за две години со што ме придобиле уште една година плус од моментално, не губат ништо освен тие 3гб+ интернет шо ќе ми дојдат со новата предплата а за возврат плаќам повисока месечна цена.А кога ти истекува договорот?
Си во право дека нив им одговара, ама има и ваљда некои правила. Пробај, биди по упорен/на, може да ти прифатат некаква измена.Пред време можам да го продолжам негде јуни месец значит ноември-декември ми истекуват наредната година.. Не е тоа битно, ајде ако сакам да се префлам на пониска тарифа пошо сум зел на времето телефон ко го склучив договорот логичко е да бараат пенали, ама сега сакам да ја покачам предплатата, наместо за 1 години да ми истечит ќе ми истечит за две години со што ме придобиле уште една година плус од моментално, не губат ништо освен тие 3гб+ интернет шо ќе ми дојдат со новата предплата а за возврат плаќам повисока месечна цена.
Значит според мене најдобри се во МК, ама далеку од совршени како и се друго во нашава чудесна Македонија.
Jas 15 godini sum kaj niv i nisto ne cenat. Za novite korisnici moze a za stariteracka od tapan. Plus vika deka telefonite se so namalena cena od 30 posto. Jas kolku sto vidov cenite se nepromeneti,te isti.Пред време можам да го продолжам негде јуни месец значит ноември-декември ми истекуват наредната година.. Не е тоа битно, ајде ако сакам да се префлам на пониска тарифа пошо сум зел на времето телефон ко го склучив договорот логичко е да бараат пенали, ама сега сакам да ја покачам предплатата, наместо за 1 години да ми истечит ќе ми истечит за две години со што ме придобиле уште една година плус од моментално, не губат ништо освен тие 3гб+ интернет шо ќе ми дојдат со новата предплата а за возврат плаќам повисока месечна цена.
Значит според мене најдобри се во МК, ама далеку од совршени како и се друго во нашава чудесна Македонија.
Jas 15 godini sum kaj niv i nisto ne cenat. Za novite korisnici moze a za stariteracka od tapan. Plus vika deka telefonite se so namalena cena od 30 posto. Jas kolku sto vidov cenite se nepromeneti,te isti.
Na mene do sega ni edni penkalo ne mi daleТатко ми еве веќе 6ти пат го има продолжено договорот, сега нередно 7ми, што значит така нешто 13-14 години моментално и за право, на 4от пат (мислам дека беше 4ти но не сум сигурен) кога го продолжувавме ни дадојда 50% попуст на 80% од телефоните во понудата. Тука не спаѓаа оние ептем нови што се излезени, но добар им беше гестот. Ама од тогаш навака ништо.
Јас земав бројче, ако не земеш телефон и напраиш на 12 месеци тогаш е 700 денари, супер понуда.Оваа празничнава од 800 со 6 ГБ 4г интернет, и неограничени разговори, дали вреди да се преминува на неа, без да земам телефон и на пократка претплата ?
Turi im pepel na pederite od t mobileГи скапнаа сите телефони до еден од вчера. Оние неколку што ги пратев конкретно во Плеј комфорт од 1500 до 2500 денари се поскапи во зависност од моделот.