T-Mobile - Генерална дискусија

Член од
23 мај 2013
Мислења
2.420
Поени од реакции
5.838
Здраво другари.. сакам да ве прашам дали знаете како да го решам проблемот. Татко ми неодамна стана корисник на телеком, бројот го портираше. Проблемот е во тоа што неможам да ја активирам телеком апликацијата. Го пишувам телефонскиот број и не ми излегува делот каде пишува колку гига има искористено и други детали. За друг број нема проблем, проблемот е само за неговиот број. Пишав на фејзбук на телеком, но не го најдоа решението на проблемот. рестартирав телефон, реинстал на апликација, пробување на различни уреди и се без успех. дали некој имал ваков проблем и знае како да го решам
Пробај со се повикувачки број да го внесиш +3897.....

Член од
16 јуни 2013
Мислења
418
Поени од реакции
344
Здраво другари.. сакам да ве прашам дали знаете како да го решам проблемот. Татко ми неодамна стана корисник на телеком, бројот го портираше. Проблемот е во тоа што неможам да ја активирам телеком апликацијата. Го пишувам телефонскиот број и не ми излегува делот каде пишува колку гига има искористено и други детали. За друг број нема проблем, проблемот е само за неговиот број. Пишав на фејзбук на телеком, но не го најдоа решението на проблемот. рестартирав телефон, реинстал на апликација, пробување на различни уреди и се без успех. дали некој имал ваков проблем и знае како да го решам
Шо не им се јавиш 122

Член од
5 февруари 2013
Мислења
444
Поени од реакции
96
Пробај со се повикувачки број да го внесиш +3897.....
пробано и неуспешно.. на телефонот стаса порака со пин и повторно не функционира
Шо не им се јавиш 122
пишував на facebook со телеком мк. Мислиш дека е подобро да се јавам на 122?

Член од
21 ноември 2005
Мислења
5.220
Поени од реакции
951
пробано и неуспешно.. на телефонот стаса порака со пин и повторно не функционира

пишував на facebook со телеком мк. Мислиш дека е подобро да се јавам на 122?
Секако дека е подобро, веднаш ќе ти помогнат.

Член од
15 јули 2007
Мислења
15.817
Поени од реакции
8.236
Во Телеком Мк апликацијата во Moments има да се земе бесплатно 5GB и за припејд и за поспејд.

Се зема купон и потоа за да го искористите треба да се кликне продолжи ама мене нешто не ми успеваше кога кликам продолжи.

Исто има и наградна во Moments за викенд двајца во Солун со плус изнајмување кола од Sixt.

Има исто и одклучување бесплатно HBO и Gley пакет до 23.01.2024

Член од
7 јуни 2014
Мислења
1.119
Поени од реакции
1.277
за да ви останат поените а да си добиете интернет отворете ја апликацијата на Телеком потоа одете на секцијата Пакети > Наградна игра > Активирај и тоа е тоа, ќе ви стаса порака дека имате 5GB интернет кој за оние на претплата важи 30 денови а на при пејд 7 денови.

Член од
8 јануари 2012
Мислења
10.290
Поени од реакции
15.434
Во Телеком Мк апликацијата во Moments има да се земе бесплатно 5GB и за припејд и за поспејд.

Се зема купон и потоа за да го искористите треба да се кликне продолжи ама мене нешто не ми успеваше кога кликам продолжи.

Исто има и наградна во Moments за викенд двајца во Солун со плус изнајмување кола од Sixt.

Има исто и одклучување бесплатно HBO и Gley пакет до 23.01.2024
пробав...освоив 1000 срциња и на крај не ми даде 5 гига.....не сум во некојси пакет

Mr.Deni

Животна грешка си ми ти...
Член од
4 мај 2007
Мислења
3.546
Поени од реакции
2.736
пробав...освоив 1000 срциња и на крај не ми даде 5 гига.....не сум во некојси пакет
Probaj pak...Jas nesto shtrakav na sluzbeniot i prv pat ne mi dade nisto osven tie srcinja ama posle nesto pisuvase prodolzi i na kraj uspeav.

Член од
15 јули 2007
Мислења
15.817
Поени од реакции
8.236
И кај мене нешто не успева. Мислам дека срциња ми даде ама да активирам кликам на продолжи ме носи на пакети но пишува нема пакети.

Член од
8 јануари 2012
Мислења
10.290
Поени од реакции
15.434
И кај мене нешто не успева. Мислам дека срциња ми даде ама да активирам кликам на продолжи ме носи на пакети но пишува нема пакети.
isto i kaj mene....nema paketi paketi pišuva

Член од
15 јули 2007
Мислења
15.817
Поени од реакции
8.236
isto i kaj mene....nema paketi paketi pišuva
Ги прашав Текеком и испадна дека немам можност да учествувам.

За Постпејд корисници - За учество треба да бидат исполнети следниве услови:
• нов постпејд корисник на актуелните портфолија на Magenta 1 или Mobile за времетраење на наградната игра, или
• постоен корисник кој ќе склучи Договор за дојалност (Доверба 24, Доверба 12 или Договор за фамилијарен буџет) на актуелните портфолија на Magenta 1 или Мobile (S, M, L, Unlimited, Ultra, S+, S++,M+ (2021-ва наставка во CRM) за времетраењето на наградната игра.
• Доколку е исполнет еден од условите наведени погоре, корисникот добива можност за регистрација во наградната игра на апликацијата Telekom MK. Со регистрацијата корисниците еднократно добиваат 5 GB мобилен интернет со времетраење од 30 дена.

Испадна постарите корисници кој ги шиша.
Имам обновено договор некаде пред крај на септември.

Член од
15 јули 2007
Мислења
15.817
Поени од реакции
8.236
Во апликацијата Телеком мк во Мoments имате ваучер за 24 часа неограничен мобилен интернет.
Screenshot_20231128-190445_Telekom MK.jpg

Член од
15 јули 2007
Мислења
15.817
Поени од реакции
8.236
Пак во Moments има наградна игра. Сега наградата е еден телефон Samsung S32 Ultra.

Последно уредено:
Член од
15 јули 2007
Мислења
15.817
Поени од реакции
8.236
Аууууу, одма се пријавувам
Ако имаш повеќе собрано поени можеш неколку пријавувања да направиш. Јас пријавив 5 тикети и после веќе не ми дозволуваше за уште некој да пријавам.

Kajgana Shop

На врв Bottom