- Член од
- 9 јануари 2021
- Мислења
- 1.001
- Поени од реакции
- 1.045
S23 Ultra, ne 32Пак во Moments има наградна игра. Сега наградата е еден телефон Samsung S32 Ultra.
S23 Ultra, ne 32Пак во Moments има наградна игра. Сега наградата е еден телефон Samsung S32 Ultra.
Толку и јас, 5, ама мислам толку е за сите максимумАко имаш повеќе собрано поени можеш неколку пријавувања да направиш. Јас пријавив 5 тикети и после веќе не ми дозволуваше за уште некој да пријавам.
Префрли се директно на припејд прво да видиш како стојат со мрежа, а после префрли се ако ти одговара на постпејд. Да знаеш дека Телеком до крајот на 2023 година ќе ја гаснат 3G мрежата и мораш да имаш телефон со 4G/5G мрежа за да имаш брз интернет и опција VoLTE, оти повикот ќе ти се префрла на 2G. Друго, ако има добра покриеност ќе имаш колку толку добар квалитет на сигналот и мрежата.Која е најисплатлива тарифа само за број и дали даваат некој бонус ако се префрлиш на нивна мрежа?
На апликацијата не телеком ти ја даваат таа информација,на месечната телефонска сметка ја имаш истата информација а и секако 122 можеш да ја добиеш информацијатаДали има некој код или смс за да ти каже инфо за пакетот или тарифата што се користи?
Sent from my M2101K9G using Tapatalk
Проблемот е што не е инсталирана апликацијата, и телефонот го користи постар човек и затоа прашав. Да, најлесно е со паликација знамНа апликацијата не телеком ти ја даваат таа информација,на месечната телефонска сметка ја имаш истата информација а и секако 122 можеш да ја добиеш информацијата
Па инсталирај му апликацијата и ти види која тарифа е и кажи му.Проблемот е што не е инсталирана апликацијата, и телефонот го користи постар човек и затоа прашав. Да, најлесно е со паликација знам
Далеку сум за таква акробација и плус немам баш време. Му реkов да оди телеком салон па да види што е кај еПа инсталирај му апликацијата и ти види која тарифа е и кажи му.
Сетоа тое е убаво но сите тие услуги си бараат побрз интернет си бараат оптика треба првин целосно да се постави оптика во цела Македонија може да имаат некаде над 150 канали но сигурно поголемиот дел од нив не се ни гледаат сигурен сум дека се свесни за тоа и можат да видат кои канали им се гледани а кои не да убаво е да се има избор на поголем број на канали но да бидат квалитетни и секако сите треба да бидат преведени на македонски а сите канали кои вредат се во некои паќети кога јас како корисник на најголемиот паќет кога станува збор за ТВ Магента Л очекувам сите канали да ми бидат понудени во таа цена а не за секој канал да се доплаќа како за пример Пинк ,Прва или како им се викаше другиот српски канал Гранд и други пакети да не ме сфатите погрешно не велам дека нешто губам со Пинк како квалитет чисто како пример го наведов
Не се разбирам многу ама мисламСетоа тое е убаво но сите тие услуги си бараат побрз интернет си бараат оптика треба првин целосно да се постави оптика во цела Македонија може да имаат некаде над 150 канали но сигурно поголемиот дел од нив не се ни гледаат сигурен сум дека се свесни за тоа и можат да видат кои канали им се гледани а кои не да убаво е да се има избор на поголем број на канали но да бидат квалитетни и секако сите треба да бидат преведени на македонски а сите канали кои вредат се во некои паќети кога јас како корисник на најголемиот паќет кога станува збор за ТВ Магента Л очекувам сите канали да ми бидат понудени во таа цена а не за секој канал да се доплаќа како за пример Пинк ,Прва или како им се викаше другиот српски канал Гранд и други пакети да не ме сфатите погрешно не велам дека нешто губам со Пинк како квалитет чисто како пример го наведов