T-Mobile - Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Boomerang
  • Време на започнување Време на започнување
Знае некој да ми каже...

Колку кошташе едно обично бројче да се купи ? И која беше процедурата...

Да кршам Samsung - от, или и на вас ви зеза и мрежа, и интернет (4G) на Телеком уште од 12:30 часот?
Edit:
Мрежата се опраи, ама интернетот паѓа на H+ (3G) па се до E(2G).
Телеком не враќа назад во 2005 :)

Да кршам Samsung - от, или и на вас ви зеза и мрежа, и интернет (4G) на Телеком уште од 12:30 часот?
Edit:
Имаат проблем со 4G протоколот, пробај мануелно некое време само на 3G.

Edit:
nemojte taka ..ne krsi telefoni ...pa neli telekom e najdobra mreza......

Само у цени да беа добри...
Иначе се среди мрежата.
cenite se poskapi od cela eu ,a usluga i standard - 5 pati pomal, nov operator vo italija 6.99 eu ,neograniceni povici i sms/kon site mrezi vo It i 40 gb i 3gb eu roaming- 4g(ova e bez dogovor bez nisto), a kade sme nie....kade e italija so standatd
https://www.iliad.it/

cenite se poskapi od cela eu ,a usluga i standard - 5 pati pomal, nov operator vo italija 6.99 eu ,neograniceni povici i sms/kon site mrezi vo It i 40 gb i 3gb eu roaming- 4g(ova e bez dogovor bez nisto), a kade sme nie....kade e italija so standatd
https://www.iliad.it/
Bez vrska kazuvash nekoi raboti.

Cenite ne se odreduvaat spored standardot za poveketo raboti, pocni od telefoni I televizori pa do koli.

Bez vrska kazuvash nekoi raboti.

Cenite ne se odreduvaat spored standardot za poveketo raboti, pocni od telefoni I televizori pa do koli.
Ама тука има такви што сакаат на нешто што вреди доста евтино, да наплатат дупло повеќе (а и повише од дупло) само они за да си ги полнат џебовите.
Спореди ги Телеком и Неотел за оптичкиот интернет, и ќе видиш за што зборам.
На светско ниво Телеком не се скапи, ама дека има налупано цени за нивна корист, е тоа да.
Да не бегаме многу од темава, за мобилниот интернет, Телеком има најголема покриеност за 4G,и они едноставно се закон.

Мислам дека 5Г не е за брзина, туку за стабилност и можност за повеќе уреди да користат интернет од една базна станица со по константна брзина, многу важно во густо населени подрчја и со појавувањето на се повеќе т.н ИнтернетОфТхингс уреди.

Дали на Magenta 1 M се префрла интернетот за другиот месец? На пример овој месец имам 10 GB и искористам 5 GB дали тие 5 GBшто ми остануваат ќе се префрлат за следниот месец и ќе имам 15 GB?

Дали на Magenta 1 M се префрла интернетот за другиот месец? На пример овој месец имам 10 GB и искористам 5 GB дали тие 5 GBшто ми остануваат ќе се префрлат за следниот месец и ќе имам 15 GB?
Се префрла

Што е со изборот на телефони у Телеком? Нема ништо средна класа од Xiaomi, Honor, Нокиа... Битно Ајфони, s9ки, Huawei Pro со 36 камери врие.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom