T-Mobile - Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Boomerang
  • Време на започнување Време на започнување
Која е најдобра понуда за постпејд и најисплатлива?
Сакам од ВИП да емигрирам во Т-Мобајл. Без телевизија, значи не сакам Магента.

И дали непотрошените Гб од интернетот ќе ми се префрлуваат во следен месец ако не сум на Магента?

Јас сум на Smart M, сега го продолжив договорот оваа недела и имам неограничени разговори, неограничени SMS, 15 гб интернет и тоа што нема да го искористам ми го префрлуваат следниот месец. 990 денари претплата со бесплатен J3 2016.

На телеком сум веќе 5та година и досега сум немал никакви проблеми ни со мрежа ни со брзина на интернет. А и ретко слушам да се пожали некој.

Јас сум на Smart M, сега го продолжив договорот оваа недела и имам неограничени разговори, неограничени SMS, 15 гб интернет и тоа што нема да го искористам ми го префрлуваат следниот месец. 990 денари претплата со бесплатен J3 2016.

На телеком сум веќе 5та година и досега сум немал никакви проблеми ни со мрежа ни со брзина на интернет. А и ретко слушам да се пожали некој.
1000 denari e pretplatata. Toa e preterizam!

Еве ја мерев брзината на интернетот во Кичево со Ј5 2017( 4г+), во затворен простор но одма до прозор :

27192498479_45f5758a5e_b.jpg

De. Telekom go kupuva Tele2 vo Holandija a i do sega tele2 vo Holandija rabotel kako Mvno na t-mobile mreza samo Lte/a imal svoja mreza ostanatoto 2g/3g,na nacionalen roaming....
http://denar.mk/164189/biznis/deutsche-telekom-ke-go-kupi-holandskiot-biznis-na-tele-dva

koj monopol se pravi po svetov a nie se zalime za kaj nas ,sekade e isto ,citam deka sega ke imale podobra konkurencija....da im spodelime kako si pominavme nie .....na holajdzani ako sakaat...

Т-Мобајл се гиганти на светско ниво. Не ме чуди што го купуваат Теле2.

Интернет сетинзи и MMS нагодувања кој се?

Нова услуга за пакетиве Smart и Мagenta M/L. Нема да се троши мобилен интернет кога гледаш Youtube, Netflix, HBO GO, MaxTv GO
http://press24.mk/nova-super-opcija-za-korisnicite-na-telekom
Месечната цена за опција Videо е 99 денари во Smart и Magenta 1 M, додека за корисниците на Smart и Magenta 1 L, опцијата е достапна за 0 денари.

Што ќе кажете за Смарт Л понудата?
Сакам да емигрирам од Вип на Т-Мобајл. Па се мислев за таа понуда.
Дали ми следува телефон?

По се изгледа Телеком ќе оди на продажба на друг сопственик со можност да стане 100% приватен оператор.
Дојче Телеком сериозно размислува да го напушти македонскиот пазар, дознава Лидер од извори од Македонски Телеком.
... По ова, согласно договорот помеѓу Дојче Телеком и Владата за привремен извршен директор од 1ви јули ќе биде поставен Никола Љушев со крајна цел да го менаџира процесот на продажба на Телеком. Во моментов веќе се водат конкретни дискусии со Турк Телеком и Виваком Бугарија.
Не се исклучува можноста идниот партнер да сака да откупи 100 проценти од компанијата односно да го купи уделот кој во моментов го има владата. Со тоа практично целата компанија Македонски Телеком би била ставена на продажба.

Целата вест вклучително и тоа зошто се продава, може да се прочита тука.

T-Mobile во САД се можеби и најдобрата компанија со најдобри услуги од сите големи (сепак за квалитет на мрежа Веризон се подобри). Но во ЕУ се опасно заостанати, немаат ни трошка од услугите кои ги нудат во САД.

Гарант Турк Телеком ќе ги зема. Не им успеа со Оне па сега ова

По се изгледа Телеком ќе оди на продажба на друг сопственик со можност да стане 100% приватен оператор.

Целата вест вклучително и тоа зошто се продава, може да се прочита тука.
neka go prodadat germancive zabegaa skrozz

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom