Vaseeee
Мадридиста!
- Член од
- 24 мај 2008
- Мислења
- 164
- Поени од реакции
- 57
одличен! сите фаворити само за Трабзон ми е да не не испадне.
одличен! сите фаворити само за Трабзон ми е да не не испадне.
почетни кола се така да мора да победат, ако сакаат после да имаат простор за еден кикс.. Реал не смее да киксне, барса ако киксне Реал ќе стигне.. Во Германско исто..уствари што објаснувам, сите треба да победат сега ако сакаат после во игра да се.Знаеш кога ќе победат сите фаворити?
Реал Б 1 би ја играл или т12+ овие сабадел не знаат кај тераат на гости ги гледав со Барселона Б , а дечкиве од Кастиља се многу јаки ..едино што немаат искуство толку многу имаат само 1 играч 25г и сите се помлади од 22 год .. технички се каде каде подобри од Сабадел . Претходното коло победија со Ксерез без според мене еден од клучните играчи во тимот Денис Черишев денес се враќа осеќам по лева страна не ќе можат да го запрат !Чалтон - Кристал 1
Данди - Рос Каунти X
Реал Б - Сабадел ГГ
Зенит - Терек X
ПСЖ - Тулуз 1К
Кортијак - Клуб Бриж ГГ
Да им смкнеме на кладилнициве 10К денеска
Да испаѓаат вакви тикети, обложувалниците одамна ќе ставеа клуч на врата, ама се дешава еднаш у година и вакво коло, па ако имаш среќа да ти се погоди колото, но тешко дека баш сега пред прво коло на Лига на Шампиони, овде три утки најмалку на повидок. Сепак со среќа, се е можно...одличен! сите фаворити само за Трабзон ми е да не не испадне.
+ Сега се враќаат сите играчи на фаворитите од настапи на репрзентациите.Да испаѓаат вакви тикети, обложувалниците одамна ќе ставеа клуч на врата, ама се дешава еднаш у година и вакво коло, па ако имаш среќа да ти се погоди колото, но тешко дека баш сега пред прво коло на Лига на Шампиони, овде три утки најмалку на повидок. Сепак со среќа, се е можно...
Ова да се случи и од понеделник катанци ќе летаат низ кладилниците...се живо диво овие утакмици ќе ги пиши па нема теорија сите да влезат..минимум 3 ќе зафркнат според мене ама дај боже да влезат ете
Викендашки тикет, алчно но и реалено. Осеќам многу богат викенд...