Tип на денот (Читај правила во прв пост)

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.577
Лига Европа не играм :D
Единствено натпреварување кај шо знам дека сум во минус е ЛЕ ако се најт нешто друго ке стам
И јас не играм,најголемите намештајки се таму,ама кога нема ништо друго,барем на 2-3,3+ да се одигра нешто :D

М

Мартин`

Гостин
Денеска сум нешто убеден дека ќе биде добар кладилничарски ден и ливчево ќе помине

Клуб Бриж - Дебрецин 1 @ 1.40
- Дебрецин ептен лошо изиграа првата утакмица и ја изгубија 0-3 на домашен терен така да ништо повеќе од нив не очекувам и на натпреваров, Бриж е класа над Дебрецин и иако има предност и нема потреба да форсира повторно кон победа сепак мислам ќе си ја завршат успешно работава бар со 2 гола во мрежата на Дебрецин.. а и коефициентот не е лош за победа.

Генк - Луцерн 1 @ 1.70
- Дефинитивно утакмицата што за мене лично мислам е подарок.. во првата утакмица и двата тима имаа одлични шанси и горе-доле беа еднакви (Генк имаше бар 2-3 100% шанси според мене) сепак Генк е многу појак тим како домаќин + искуството е на нивна страна и мислам лесно ќе ја завршат работата а Луцерн и не игра баш многу добро во лигата ..

ЦСКА Москва - АИК Стохлом 1 @ 1.30 (може и X2 @ 3.23)
- Цска во дуелот влегува со позитива од 1-0 со победата на гостински терен и во добра форма со 4 победени натпревари по ред, плус Руската лига ја рачунам за доста подобра од Шведската.. а и имаат одлични играчи како Акинфеев, Березутски, Тошич, Џагоев, Хонда итн. За поголем ризик би ја пробал и од 0-1 на голови со оглед на тоа дека не верувам да има многу голови ..

Бордо - Црвена Ѕвезда X @ 4.20
- Мислам дека премногу ги фаворизираат Бордо во натпреварот давајки им само 1.35 коефициент што не е и многу логично со оглед на нивната форма.. 2 нерешени во последните 2 натпревари притоа не давајки ниту 1 гол.. 2 минимални победи против Рен и Евиан со само 1 гол разлика и нерешено на домашен терен со Лориент. На другата страна и Ѕвезда не баш сјајна но сепак има 4 нерешени во последните 6 дуели и притоа има само 1 изгубен натпревар во последните 10 натпревари и тоа на пријателски натревар. Така да очекувам “изненадување“ на натпреваров и Ѕвезда да извади бар нерешено а ништо чудно и ран гол од нив ..

Плус ја планирав и Динамо - Штудгард за нерешено но кога уплаќав касиерката ми кажа дека се играла во Вторникот (појма немав) и дека завршила 1-1 што ми дава плус верување дека добитно ќе биде :)

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Лига Европа не играм :D
Единствено натпреварување кај шо знам дека сум во минус е ЛЕ ако се најт нешто друго ке стам
Jas lani epten se zaebav vo taa liga vise ne igram LE odredeno vreme.
Pocnuvaat grupna faza. Metalist kako totalni anonimusi vo grupa so daleku poiskusni protivnici.
Ke igras protiv niv-tepaat. Sledna protiv niv-tepaat. Sledna protiv niv- tepaat.
Gledas im trganlo ke igras da tepaat (ili T12+) op 0-0.
Stigaat nokaut faza. Poucen od grupite ne gi igram. Tepaat dvete.
Aj sto gi ebam ke gi igram vo 1/8 finale.Celo vreme igram protiv niv sega igraat doma valjda ke tepaat.
Gubat. Aj da ti ebam i mentalist i sve po spisok.. :tapp: Slednata vikam za inat ke igram protiv niv. Tepaat na gosti ama sva sreka ne prodolzija dalje mislam.
Daj boze vo zivot da ne gi sretnam uste ednas.

Јунајтед

Indifferent
Член од
5 јануари 2009
Мислења
3.974
Поени од реакции
1.622
Tвенте 1@1,5
Изгубија првата 3-1, сеа би требало да победат, дали доволно за да одат натаму ќе видиме.

Алмагро-Пецшнер 36.5+@1,85
Oчекувам најмалку 4 сета тука.

Чилич-Брандс 34.5-@1.85
Прво коло се спаси Чилич против Матошевич, денес против 120от Брандс очекувам многу полесно да помине.

Федерер 9,5- прв сет@1,5
Серена 9,5- прв сет@1,3

The King of Clay

Модератор
Член од
28 јануари 2012
Мислења
5.037
Поени од реакции
3.623
Вчера само Барса, денеска ќе пробаме само тенис, без комбинации.

Almagro - Petzschner +
Kirilenko - Arn -

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.992
Поени од реакции
7.137
Два пати со ред ме ебава 1, денеска пак со многу утакмици да видам до кај ќе ме држи малерот, значи ЛЕ, чисто на голови:

АЗ-Анжи 2+
Твенте дава 2 гола
ПСВ дава 3 гола
Розенборг-Легија 2+
Генк дава 2 гола
Партизан-Тромсо 2+
АПОЕЛ дава 2 гола
Њукасл дава 2 гола
Спортинг дава 2 гола

Само Партизан ми го мати умот, да не изиграат 0-0, 1-0 или така нешто....да ја додадам уште и Лацио 3+ и да ги тргнам Партизан?

Член од
13 март 2011
Мислења
1.939
Поени од реакции
1.930
Bordo - Zvezda - ciani im otide na bordo, najdobar defanzivec im bese, a i imaat mnogu povredi. .David Bellion , Abdou Traore , Andre Biyogo Poko and Mathieu Chalme, Fahid Ben Khalfallah and Benoit Tremoulinas
site ovie se povredeni vo bordo, a vo zvezda i se vraka kasalica(napagac) mislam deka zvezda moze da iznenadi deneska.
X2 @ 3,23 T2 1+ @ 1,9 Winner2 @ 9,98 u mocart kladilnica

--- надополнето: 30 август 2012 во 17:11 ---
Partizan - Tromso gg3+ 99% sum siguren deka ovde ke vidime dosta golovi, partizan ke napadne odma a ako dade / primi drugiot tim ke mora da pocne so otvorena igra....

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.992
Поени од реакции
7.137
Додадов Лацио 3+ и Спарта-Феенорд 2+ а ја тргнав Розенборг :icon_lol:

Член од
15 март 2010
Мислења
5.869
Поени од реакции
6.383
Не дека имам тип да споделам , но интересно нешто што прв пат го гледам до сега, коефициент 1
Федерер-Пау federer win @1 bet365 :confused: нели е малку глупо? Неможат да го симнат од понуда овој пар? 1 коефициент... погобу... победа на Пау 34 коеф. , на бетадриа каде играм е само 10 ..

Член од
5 јануари 2012
Мислења
9.288
Поени од реакции
4.961
Не дека имам тип да споделам , но интересно нешто што прв пат го гледам до сега, коефициент 1
Федерер-Пау federer win @1 bet365 :confused: нели е малку глупо? Неможат да го симнат од понуда овој пар? 1 коефициент... погобу... победа на Пау 34 коеф. , на бетадриа каде играм е само 10 ..
На бетадриа играш .. ццц немој да се заебаваш таму бе ... еднаш депозитирав и појке не .. те мамат со тоа на 6 пара на 7 пара 5-10% повеќе ама кога ќе ги споредиш коефициентите на бетадриа со бвин или бет365 се стално со 0.10-0.15 помали за фаворитите ..аман немој таму .

Член од
15 март 2010
Мислења
5.869
Поени од реакции
6.383
На бетадриа играш .. ццц немој да се заебаваш таму бе ... еднаш депозитирав и појке не .. те мамат со тоа на 6 пара на 7 пара 5-10% повеќе ама кога ќе ги споредиш коефициентите на бетадриа со бвин или бет365 се стално со 0.10-0.15 помали за фаворитите ..аман немој таму .
Знам дека е срање, но повеќе од 3 пара не ставам на тикет, и играм ситно.. Пред некој ден направија нова финта, од повеќето лиги имаше нагласено "минимум 3 натпревари" за тикет :) ама гледам веднаш го остраниле правилото од повеќето лиги, сигурно имало поплаки еден тон... Да ти кажам играв и со големите букери порано, но таму ептен се лажев по Live-In Play игрите , следен корнер, следен ас (тенис), жолт, итн, па некој Шкљ лиги, и за мене непознати спортови... и таму губев најмногу пари, а тука на бетадриа нема такви работи, поедноставно е помала понуда, помирна ми глава...како за по кежуал играч како мене е океј... фала на совет ипак :)

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.539
Поени од реакции
17.958
Знам дека е срање, но повеќе од 3 пара не ставам на тикет, и играм ситно.. Пред некој ден направија нова финта, од повеќето лиги имаше нагласено "минимум 3 натпревари" за тикет :) ама гледам веднаш го остраниле правилото од повеќето лиги, сигурно имало поплаки еден тон... Да ти кажам играв и со големите букери порано, но таму ептен се лажев по Live-In Play игрите , следен корнер, следен ас (тенис), жолт, итн, па некој Шкљ лиги, и за мене непознати спортови... и таму губев најмногу пари, а тука на бетадриа нема такви работи, поедноставно е помала понуда, помирна ми глава...како за по кежуал играч како мене е океј... фала на совет ипак :)
Море страшна работа ова онлајн кладењево,дур си се свртел немаш паре,едноставно има многу понуда,и не приметно го јадеш:D

Kajgana Shop

На врв Bottom