Ѓорче 1932
тој сум...
- Член од
- 17 февруари 2009
- Мислења
- 13.564
- Поени од реакции
- 11.577
Давај нешто за денеска ЛЕ голови да се одигра...
Давај нешто за денеска ЛЕ голови да се одигра...
Лига Европа не играмДавај нешто за денеска ЛЕ голови да се одигра...
И јас не играм,најголемите намештајки се таму,ама кога нема ништо друго,барем на 2-3,3+ да се одигра нештоЛига Европа не играм
Единствено натпреварување кај шо знам дека сум во минус е ЛЕ ако се најт нешто друго ке стам
Jas lani epten se zaebav vo taa liga vise ne igram LE odredeno vreme.Лига Европа не играм
Единствено натпреварување кај шо знам дека сум во минус е ЛЕ ако се најт нешто друго ке стам
Кој ме послуша си лапна париВчера само Барса, денеска ќе пробаме само тенис, без комбинации.
Almagro - Petzschner +
Kirilenko - Arn -
На бетадриа играш .. ццц немој да се заебаваш таму бе ... еднаш депозитирав и појке не .. те мамат со тоа на 6 пара на 7 пара 5-10% повеќе ама кога ќе ги споредиш коефициентите на бетадриа со бвин или бет365 се стално со 0.10-0.15 помали за фаворитите ..аман немој таму .Не дека имам тип да споделам , но интересно нешто што прв пат го гледам до сега, коефициент 1
Федерер-Пау federer win @1 bet365нели е малку глупо? Неможат да го симнат од понуда овој пар? 1 коефициент... погобу... победа на Пау 34 коеф. , на бетадриа каде играм е само 10 ..
Знам дека е срање, но повеќе од 3 пара не ставам на тикет, и играм ситно.. Пред некој ден направија нова финта, од повеќето лиги имаше нагласено "минимум 3 натпревари" за тикетНа бетадриа играш .. ццц немој да се заебаваш таму бе ... еднаш депозитирав и појке не .. те мамат со тоа на 6 пара на 7 пара 5-10% повеќе ама кога ќе ги споредиш коефициентите на бетадриа со бвин или бет365 се стално со 0.10-0.15 помали за фаворитите ..аман немој таму .
Море страшна работа ова онлајн кладењево,дур си се свртел немаш паре,едноставно има многу понуда,и не приметно го јадешЗнам дека е срање, но повеќе од 3 пара не ставам на тикет, и играм ситно.. Пред некој ден направија нова финта, од повеќето лиги имаше нагласено "минимум 3 натпревари" за тикетама гледам веднаш го остраниле правилото од повеќето лиги, сигурно имало поплаки еден тон... Да ти кажам играв и со големите букери порано, но таму ептен се лажев по Live-In Play игрите , следен корнер, следен ас (тенис), жолт, итн, па некој Шкљ лиги, и за мене непознати спортови... и таму губев најмногу пари, а тука на бетадриа нема такви работи, поедноставно е помала понуда, помирна ми глава...како за по кежуал играч како мене е океј... фала на совет ипак
![]()