Аватаров всушност покажува за веродостојноста на типовите, прво Гетафе тепајте го, после Барса.![]()
Остај то шо тепал со еден гол разлика, Реал секоја сезона ја почнува со +12 бода, 2 пати го тепа Гетафе и 2 пати Атлетико Мадрид. То ти е од секогаш, освен ако не игра за ништо Реал па на другиве да им е потребен опстанок или да се борат за квалификации уефа... Friends with benefits ти се тие![]()
Real - Barcelona
1; 1-1; 1-1 3+; 1-1&2+pp; T1 2+; T1 2+pp;
Проблем дечко ? Криво ти е нешто ?
Мене ми е да не те мачи нешто? Ко криво да ти е на душичката ?Гледаше дека цитираното беше за братските клубови Гетафе и Реал Мадрид.
Иначе нормално дека и ти еднаш ќе погодиш, кога секој пат го типуваш Ел Класико во корист на Реал. Дали го имаш одиграно сето тоа, воопшто не ме интересира![]()
Многу си фатил бре хеејјјСтрашно, во неделата само Реал ме падна против Гетафе, денеска ќе ги тепаат Барса, па ајде бе ојте у ....................
На wwin.......
Прегледај го приврзокот 48253
Со оглед на то шо немам депозитирано и не е лошо, после то направив на Live 3,54 евра и ги потрошив на покер, идиот сум. Иначе еве сега 10 евра чекам уште 2 утакмици 1,05 па ќе правиме нешто до 30 па да ги подигнам. Во SportLife, пишам 3 тениса плуски минуски, се си влегува во ред и со целиот ум ја пишам Барса 2 -.-Многу си фатил бре хеејјј![]()
Ајде сликај еден тикет да видиме дали си уплатил.Проблем дечко ? Криво ти е нешто ?
Ко че погодиш ти толки типови за ЕДНА утакмица со толкави коефициенти јави ми се ок ?
Лос Анџелес - ПР Ајсландерс (Порторико) 1&3+ 2,10