- Член од
- 1 јуни 2011
- Мислења
- 25.925
- Поени од реакции
- 41.901
Italija Xpp
HJK 2
Mariehamn 1
TPS 1
Seoul 2
HJK 2
Mariehamn 1
TPS 1
Seoul 2
fateno !Имав играно баскет тотал -54,5 прв тим и дадоа 54 коша,фатено е ова вака или?
Ајде Ел Нињо пак реши го финалето како пред 4 години топ би билоАј до крај на првенствово Италија да не даде гол и Торес да го реши финалето со еден гол ТОП би било![]()
Предчуството не ме излажа како и повеќето пати само штета што немав муда да ставам повеќе од 1000ка, сепак добро е..Се што имам во моментов утре го делам на две ливчиња ..
Германија - Италија 2-2 ; 9.00
Германија - Италија 0:1 тр ; 9.00
предчуство имам дека ќе ги е.. швабите, или ќе испаднам најголем глупак или ќе ги изгорам кладилниците![]()
То царе, јас го имав Балотели стрелец на гол, ама ја имав и точен резултат 0-1 на истото ливче колку да си ја испробам среќата.Предчуството не ме излажа како и повеќето пати само штета што немав муда да ставам повеќе од 1000ка, сепак добро е..
Прегледај го приврзокот 45441
Во секој случај премногу кладилниците дадоа на Италија, плус се мислев дали да пишам точен резултат 0-1 и 2-2 прво/второ полувреме или пак да ги ставам сите на 2ка само.. и така пак испаѓаше иста добивка со уплатата на овие ливлиња - 4.5 коеф.То царе, јас го имав Балотели стрелец на гол, ама ја имав и точен резултат 0-1 на истото ливче колку да си ја испробам среќата.А 2 во 2 беше исто коефицент, ама мислев 80мин ќе го слика црнецов на Нојер.
Секоја чест .
Би требало да ти е фатена, ако си ја изиграл на гемови друга приказна е, ама чим си играл 1 фатена ти е!Ај да ве прашам нешто.
Ја уплатив во живо Росол - Надал, остаток 1 во живо при резултат 3-2 во 3тиот сет. И Росол победи, е сеа мислам дека е добитно, ама прашањето ми е да не се рачунаат гејмовите до крај освојани т.е откако уплатив Росол освои 11 гејмови, Надал 12 гејмови.
Уплатено во Еврогол.
Ако ти е само чист 1 добитна е а ако ти е остаток 1 тогаш не е добитна дека се рачуна остатокот од мечот како ке биде од тој резултат натака .Ај да ве прашам нешто.
Ја уплатив во живо Росол - Надал, остаток 1 во живо при резултат 3-2 во 3тиот сет. И Росол победи, е сеа мислам дека е добитно, ама прашањето ми е да не се рачунаат гејмовите до крај освојани т.е откако уплатив Росол освои 11 гејмови, Надал 12 гејмови.
Уплатено во Еврогол.
Да те следам ?Утре одам пак со Шамрок - Х и Дери Сити - Х п.п.
Можно е да ја пробам и Слиго Х п.п.
Само немој после да ми бараш адреса на живеење за да ме отепаш ако не влезатДа те следам ?![]()