Tип на денот (Читај правила во прв пост)

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Ај до крај на првенствово Италија да не даде гол и Торес да го реши финалето со еден гол ТОП би било ;)
--- надополнето: 28 јуни 2012 во 21:33 ---
Ај до крај на првенствово Италија да не даде гол и Торес да го реши финалето со еден гол ТОП би било ;)
Ајде Ел Нињо пак реши го финалето како пред 4 години топ би било :love:

М

Мартин`

Гостин
Се што имам во моментов утре го делам на две ливчиња ..

Германија - Италија 2-2 ; 9.00
Германија - Италија 0:1 тр ; 9.00

предчуство имам дека ќе ги е.. швабите, или ќе испаднам најголем глупак или ќе ги изгорам кладилниците (y)
Предчуството не ме излажа како и повеќето пати само штета што немав муда да ставам повеќе од 1000ка, сепак добро е..

100_2376.JPG

Член од
27 април 2009
Мислења
2.482
Поени од реакции
1.669
Предчуството не ме излажа како и повеќето пати само штета што немав муда да ставам повеќе од 1000ка, сепак добро е..

Прегледај го приврзокот 45441
То царе, јас го имав Балотели стрелец на гол, ама ја имав и точен резултат 0-1 на истото ливче колку да си ја испробам среќата. :D А 2 во 2 беше исто коефицент, ама мислев 80мин ќе го слика црнецов на Нојер. :D

Секоја чест .

М

Мартин`

Гостин
То царе, јас го имав Балотели стрелец на гол, ама ја имав и точен резултат 0-1 на истото ливче колку да си ја испробам среќата. :D А 2 во 2 беше исто коефицент, ама мислев 80мин ќе го слика црнецов на Нојер. :D

Секоја чест .
Во секој случај премногу кладилниците дадоа на Италија, плус се мислев дали да пишам точен резултат 0-1 и 2-2 прво/второ полувреме или пак да ги ставам сите на 2ка само.. и така пак испаѓаше иста добивка со уплатата на овие ливлиња - 4.5 коеф.

Убаво тргна првен Шпанија точен 2-0 сега 2-2 Италија (y)

Член од
6 април 2009
Мислења
6.147
Поени од реакции
2.988
Ај да ве прашам нешто.

Ја уплатив во живо Росол - Надал, остаток 1 во живо при резултат 3-2 во 3тиот сет. И Росол победи, е сеа мислам дека е добитно, ама прашањето ми е да не се рачунаат гејмовите до крај освојани т.е откако уплатив Росол освои 11 гејмови, Надал 12 гејмови.

Уплатено во Еврогол.

Eric The King

Why always us!:)
Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
Ај да ве прашам нешто.

Ја уплатив во живо Росол - Надал, остаток 1 во живо при резултат 3-2 во 3тиот сет. И Росол победи, е сеа мислам дека е добитно, ама прашањето ми е да не се рачунаат гејмовите до крај освојани т.е откако уплатив Росол освои 11 гејмови, Надал 12 гејмови.

Уплатено во Еврогол.
Би требало да ти е фатена, ако си ја изиграл на гемови друга приказна е, ама чим си играл 1 фатена ти е!

Член од
5 јануари 2012
Мислења
9.288
Поени од реакции
4.961
Ај да ве прашам нешто.

Уплатено во Еврогол.
Ако ти е само чист 1 добитна е а ако ти е остаток 1 тогаш не е добитна дека се рачуна остатокот од мечот како ке биде од тој резултат натака .

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
Утре одам пак со Шамрок - Х и Дери Сити - Х п.п.
Можно е да ја пробам и Слиго Х п.п.

Kajgana Shop

На врв Bottom