Nino Manchester
Oŋce α RED, αlwαys α RED
- Член од
- 4 јуни 2009
- Мислења
- 14.536
- Поени од реакции
- 17.951
Друже браво за тикетов ама стварно и ти ко мене очигледно немаш зар
jebem ti Bolton 10 min na kraj 2-2
Друже браво за тикетов ама стварно и ти ко мене очигледно немаш зар
Овие полоши беа .. за 2 мин примија 2 гола 88 и 90Болтон
Сеа ти го гледам постот и ќе ти кажам дека не беше местена за двојка , туку играчите протестираа против тренерот , и затоа не дадоа се од себе и загубија. Јас ја имав двојка.Брегалница - Тетекс 1:2
Уплаќам во кладилница накај 12.30 беше. И дечкото што ми уплати вика зошто ја играш кец Брегалница , местена е двојка !! Како сакаш вика , мене така ми кажаа. У 12 и ПОЛ човече. 4 саата пред меч.
Јас тврдоглав ја оставив , ама и онака со Болтон ќе ја менев , уште полошо ќе беше .
Милан пред време си го заокружил хахх
ahhahahha dobro sto ne pobedi i milan zosto ke se ubievМилан пред време си го заокружил хахх
Овај викенд влезе се, посебно вчера.. апсолутно се!Ама лош викенд ова е невидена работа на едно, лече од нив господ дигнал раце ја ќе ги спасуам на друго клемонт и за на крај,наполи на чело со глупиот мацари.Сеа вечер ја чекам бостон за ситно и ако не излезе и тоа нек си ебе матер
Остај ти тоа кажи ми дали фати нешто а ја увек се фаќам за вакви екипеОвај викенд влезе се, посебно вчера.. апсолутно се!
Вчера фатив .. денес само болтон ме еба ама то е арно еОстај ти тоа кажи ми дали фати нешто а ја увек се фаќам за вакви екипе
ja izigrav T12+Santos Laguna - Chipapas 1 ili T12+ 1.85 4/10