Tип на денот (Читај правила во прв пост)

LaChupacabraLoca

jedi master
Член од
13 октомври 2011
Мислења
3.531
Поени од реакции
5.063
Брегалница - Тетекс 1:2 :facepalm:

Уплаќам во кладилница накај 12.30 беше. И дечкото што ми уплати вика зошто ја играш кец Брегалница , местена е двојка !! Како сакаш вика , мене така ми кажаа. У 12 и ПОЛ човече. 4 саата пред меч.

Јас тврдоглав ја оставив , ама и онака со Болтон ќе ја менев , уште полошо ќе беше . :pos:
Сеа ти го гледам постот и ќе ти кажам дека не беше местена за двојка , туку играчите протестираа против тренерот , и затоа не дадоа се од себе и загубија. Јас ја имав двојка.

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.536
Поени од реакции
17.951
Ама лош викенд ова е невидена работа на едно, лече од нив господ дигнал раце ја ќе ги спасуам :facepalm: на друго клемонт и за на крај,наполи на чело со глупиот мацари.Сеа вечер ја чекам бостон за ситно и ако не излезе и тоа нек си ебе матер

Vlatko_Gjorce

Ѓубре
Член од
17 април 2009
Мислења
2.560
Поени од реакции
2.524
знаев дека псж ќе ја вртат... 3-4 еј. утре ЛИл ќе ја покриев за 2 и ќе си чекав златен мост да не играа тактика-мактика Дизелдорф....(n)

Член од
29 ноември 2008
Мислења
5.970
Поени од реакции
3.574
Ама лош викенд ова е невидена работа на едно, лече од нив господ дигнал раце ја ќе ги спасуам :facepalm: на друго клемонт и за на крај,наполи на чело со глупиот мацари.Сеа вечер ја чекам бостон за ситно и ако не излезе и тоа нек си ебе матер
Овај викенд влезе се, посебно вчера.. апсолутно се!

Lu5

Som la gent Blaugrana!
Член од
30 ноември 2011
Мислења
4.224
Поени од реакции
7.307
добро само јас сум идиот шо се иссилив на милан ? :facepalm:

Геврек

O ALQUMISTA
Член од