Џони Вајсмилер
Don't share my food
- Член од
- 15 февруари 2010
- Мислења
- 15.489
- Поени од реакции
- 15.506
тоа е вистински комарџијаРаботат утре кладилниците ?? јас за први мај планирам да одам во кладилница![]()
![Зелен :D :D](/styles/default/xenforo/smilies/biggrin.png)
![Зелен :D :D](/styles/default/xenforo/smilies/biggrin.png)
тоа е вистински комарџијаРаботат утре кладилниците ?? јас за први мај планирам да одам во кладилница![]()
Сега ако примат гол најпаметно би ти било да го сечешНе го уплатив затоа Сити даде гол- Ама затоа ја имам Спортинг 1 и сеа ке бутнам пола Европа..
1-1за утре
Силкеборг ГГ Оденсе влегува со многу изостаноци може и 1 да рокне овде
Sai Gon - Navibank Saigon 1 2.25 3/10 Vietnam Fudbal14:00 startuva
Бев јас го прославив први мај викендов .. глупаво е испаднат во вторник .. а денеска испити на фак , среда пак и само еден ден вака викенд најубаво .. не ми одговоривте ке работат утре некоја кладилница ?тоа е вистински комарџија..или земи си го решото и пол кило свинско и испржи си скара пред кладилница исто ќе ти биди
![]()
Виетнам со фудбал немаат една допирна точка .. таму да постават обложување колку луѓе ке погинат денес .. 3.5 + или -1-1
--- надополнето: 30 април 2012 во 23:38 ---
1-1
никаде не видов да пишува дека не работат можно е да им скратено работното времеБев јас го прославив први мај викендов .. глупаво е испаднат во вторник .. а денеска испити на фак , среда пак и само еден ден вака викенд најубаво .. не ми одговоривте ке работат утре некоја кладилница ?
Чим е така добро еникаде не видов да пишува дека не работат можно е да им скратено работното време
Сити 1х
Плзен 1
Спортинг 1
Вадуз 1
Ленс 1х
Maјами 1
Оклахома 1
Индиана 1
играат од 2-5 : 2со5 и 3со4 дома/гости и победниците играат во финале победникот од ова финале игра со претпоследниот од холандија 1 бараж , од 6-9 се екипи кои изиграле најдобро во 4те периоди и играат меѓусебе 6со9 и 7со8 исто дома/гости и победниците играат финале и победникот игра бараж за прва лига со третиот одоздола од прва лига . вака мислам дека е .Како се игра плеј-офов во Холандија 2 ако може некој да објасни? Од овие шо играат осумте екипи, само една накрај оди прва лига?
кај те видов , кај се запустивLukoil Academic - Chernomorets T2 -62.5 1.85 3/10 Да не мислите дека само така ги лупам типојте За Лукоил нема шо да кажвам многу најдобар тим во Бугарија со Докузовски кој е специјалист за одбрана играат во првиот меч годинава во плејофот против умрените Черноморец кој има 3 победи во цело првенство.Не гледам како би дошле до 63 коша против далеку појакиот Лукоил + ако се земат мегусебните годинава 87 : 53 93 : 59 62 : 80 63 : 117 Искрено се двоумам помегу два типа овој и 1 со хендикеп(30.5) мегутоа ке се одлучам најверојатно за првиот
Еднаш ке ги пишам и ке дадат над 62 коша ТАТАРИТЕкај те видов , кај се запустив. ти ибам бугарите смрдени , ми отиде златен коефицеинт Матошевич .
![]()