Mjolnir
Духот на рамковниот договор
- Член од
- 12 декември 2011
- Мислења
- 1.967
- Поени од реакции
- 1.867
една буква и еден голЕ добро де сум утнал малце
една буква и еден голЕ добро де сум утнал малце
Bitch pleaseРеал 2-1 Баерн
Ах пуста пара, да имав да им ставам повеќе... вака ги сврзав со Јуве,Каљари, фатено, и чекам утре Хорсенс 1 и Атлетик Билбао. Ако флези ќе го сликам, се надевам некој послушал.Лига на шампиони дабл :
Барса-Челзи X@4.50 (за инает на имбецилската квота на победа на Барса1.25 )
Реал-Баерн ГГ @1.65 ( Реал ќе постигне гол/голови без сомнеж, оттаму и Баерн мора да постигне гол и мислам дека ќе успеат)
Јас не одиграв денеска ништо за среќа,ќе ме бутнеше Војводина,бев сигурен во кецот...Не спомнувај брат жити се
Не беше лош коефицентот,мада јас повеќе ќе се ослонував на тоа дека Раднички им дише во врат за третото место и излез во Европа...Искрено Војводина ја мислев за X2 ама не бев сигурен дека ке остане пола екипа суспендирана па се мислев...
те гледам ги посра ти... срамежливо си ставаш по две утакмици...али ги скина... иако мислев дека милан ќе те падне!
е кога добија црвен џенова викам е сега ако не тепаат...те гледам ги посра ти... срамежливо си ставаш по две утакмици...али ги скина... иако мислев дека милан ќе те падне!
Има сигурно место во Лига ЕвропаКоцкарчиња!!! прашање до вас....
1.кажете ми дали Билбао со тоа што е во финалето на купот на шпанија има сигурно место во уефа, или мора да го освои за да добие место во уефа...