Tип на денот (Читај правила во прв пост)

Член од
1 јуни 2011
Мислења
6.961
Поени од реакции
9.593
Agos Ducato Lucca -Taranto Cras Basket
Taranto
61,5+ 4/10

Пеце

Пелистер-Битола
Член од
16 септември 2009
Мислења
4.370
Поени од реакции
5.461
Metalurg Skopje - Vardar Pro 1 @ 1.65

Плеј офф од лигата, каде разигруваат за титула..
Оваа година во лигата прв пат се среќаваат овие 2 екипи, пред некоја недела Металург и Вардар играа во финалето на СЕХА лигата во Загреб каде поуспешен беше Вардар со 3 гола. Оваа утакмица се игра во Автокоманда, на свој паркет ќе игра Металург, до сега и двата тима се без кикс и ги имаат сите утакмици добиено. Металург не вервам да си дозволи нов пораз од Вардар за само 15 дена. Металург е поквалитетен тим и денес очекувам да ги порази Вардар...

Feni Industries - MZT Skopje 1 @ 1.60

Дојде денот кога Фени конечно ќе игра на свој паркет во борбата за титулата..
МЗТ има предност од 2:0 и е блиску до титула, по подобриот меѓусебен дуел МЗТ тргна со предност од 1:0, а минатата недела ги тепа и во Јане Сандански тесно од 2 поени над Фени (иако очекував дека ќе тепа поубедниво). На Фени единствена цел им остана само оваа титула, откако предходно го загубија купот - финалето токму од МЗТ, а во саботата во 1/2 финалето отпаднаја од Левски во БИБЛ лигата, а со тоа и не ја одбранија титулата од минатата година...
Фени нема лесно да се предаде, така очекувам оваа утакмица на свој терен да ја добијат...

квота 2.64

Член од
12 декември 2010
Мислења
4.346
Поени од реакции
3.754
Јас не одиграв денеска ништо за среќа,ќе ме бутнеше Војводина,бев сигурен во кецот...
--- надополнето: 26 април 2012 во 00:01 ---

Не беше лош коефицентот,мада јас повеќе ќе се ослонував на тоа дека Раднички им дише во врат за третото место и излез во Европа...
Војводина му дише на Раднички во врат :D
--- надополнето: 26 април 2012 во 16:34 ---
A.Bilbao 3+
A.Madrid 3+
И ја овие вака ги мислам, ама уште две да се сврзе нешто...

А

Анноун

Гостин
детроит - филаделфија - за 2јка 4 коефициент ?

Зошто е волкава квотата ? мислат дека ќе сакат да загубат филаделфија за да бидат 8ми на истокот , и да го избегнат Мајами . Читав дека и одмарале играчи синоќа . Малце чудно ми е .

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930
Да, најверојатно ќе изгубат, за да играат против Чикаго. Нивниот тренер мисли дека немаат никакви шанси против Мајами. Нормално, се ова се шпекулации.
За вечер има доста интересни парови од НБА.
Сан Антонио 2 1.9 Иако ќе играат без своите најдобри кошаркаши плус тренер, се очекува да победат, затоа што Голден Стејт сака да биде во наслабите 7 екипи во лигата, за да добие добар пик на драфтот.
Чикаго ќе игра со прв тим, за да се уигра тимот уште малце за плеј оф, значи 1 1.10
Атланта со победа против Далас, ќе си осигура предност на домашен терен против Бостон, затоа очекувам 1 1.55. Бостон ќе се надева на кикс на Атланта и треба да тепа дома без Гарнет и Ален, 1 1.30. Мемфис со победа завршува 4 место т.е домашен терен против Клиперси 1 1.25.
Њу Јорк исто ќе игра без најдобрите играчи против Шарлот, мада тука и со деца би требало да ги тепаат јадниве Бобкетс, 2 1.35.
Денвер 2 1.3. Победа на Денвер значи 6 место и дуел против Лејкерси, нормално дека повеќе ги сакаат Лејкерси од Оклахома, затоа што истото им одговара на двата тима. Вчера Оклахома им пушти на Денвер да победат на нивен терен.

На крај можеш поштено да се изгубиш, затоа што не знаеш што да изиграш :)
Јас ги изиграв сите овие што „мора“ да тепаат.

Член од
12 декември 2010
Мислења
4.346
Поени од реакции
3.754
Ќе уплатам вечер за 30, ако гинам да гинам :D

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
Валенсија - Атл. Мадрид ГГ п.п. @3.90 со 5000 влог

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Валенсија :mad: Знаев некако дека нема играат финале ама мислев дека ќе победат барем 1-0,2-1...

Пеце

Пелистер-Битола
Член од
16 септември 2009
Мислења
4.370
Поени од реакции
5.461
Metalurg Skopje - Vardar Pro 1 @ 1.65

Плеј офф од лигата, каде разигруваат за титула..
Оваа година во лигата прв пат се среќаваат овие 2 екипи, пред некоја недела Металург и Вардар играа во финалето на СЕХА лигата во Загреб каде поуспешен беше Вардар со 3 гола. Оваа утакмица се игра во Автокоманда, на свој паркет ќе игра Металург, до сега и двата тима се без кикс и ги имаат сите утакмици добиено. Металург не вервам да си дозволи нов пораз од Вардар за само 15 дена. Металург е поквалитетен тим и денес очекувам да ги порази Вардар...

Feni Industries - MZT Skopje 1 @ 1.60

Дојде денот кога Фени конечно ќе игра на свој паркет во борбата за титулата..
МЗТ има предност од 2:0 и е блиску до титула, по подобриот меѓусебен дуел МЗТ тргна со предност од 1:0, а минатата недела ги тепа и во Јане Сандански тесно од 2 поени над Фени (иако очекував дека ќе тепа поубедниво). На Фени единствена цел им остана само оваа титула, откако предходно го загубија купот - финалето токму од МЗТ, а во саботата во 1/2 финалето отпаднаја од Левски во БИБЛ лигата, а со тоа и не ја одбранија титулата од минатата година...
Фени нема лесно да се предаде, така очекувам оваа утакмица на свој терен да ја добијат...

квота 2.64

WIN WIN WIN ;)

Член од
5 јануари 2012
Мислења
9.288
Поени од реакции
4.961
За утре Монако вреди да се проба 2ка .. 2.90 е коеф .. имаат подобра екипа од Клермонт а се на само -5 негатива во однос на третопласираната екипа на Троја .. до крај има само 5 кола .

Член од
7 јуни 2011
Мислења
4.302
Поени од реакции
3.345
Real Mamore - Bolivar - 1- 1.75
Nakratko : Bolivar minatata nok igraja Copa Libertadores so Brazilski Santos na domasen teren i uspeaja da slavat so 2:1 protiv ovaa silna ekipa...Da ne dolzam mnogu Bolivar za nekoj cas ce igra na gosti kaj Real Mamore i se ocekuva zamorot da presudi...Znaci ocekuvam/e pobeda na Real Mamore,dokolku vodeckite kladilnici ne napravat nekoja ujdurma pa ne izleze 1.... Jas ja odigrav pred malce na mybet ,pa vie kako sakate da ne recete nesum vi kazal :)

Член од
27 јануари 2009
Мислења
96
Поени од реакции
61
monako za utre cista dvojka. moze i konkordija-vointa timbru 1. spored statistikata na betexplorer.com treba da izleze bez problem 1. i tretiot natprevar e hellas verona 1

Kajgana Shop

На врв Bottom